17/07/2024
new-label
Manpower

Kwaliteitsmedewerker regio Zaandam

€ 16,00 - € 22,00 Per uur
location iconKoog aan de Zaan
type iconUitzenden
domain iconVoedingsmiddelenindustrie
17/07/2024
new-label
Manpower
location iconVaals
type iconUitzenden
domain iconVoedingsmiddelenindustrie
17/07/2024
new-label
Docters Autobanden
location iconEindhoven
type iconUitzenden
domain iconAutoverkoop en - reparatie
16/07/2024
new-label
Manpower

Junior laboratorium analist Maastricht

€ 14,00 - € 16,00 Per uur
location iconMaastricht
type iconUitzenden
domain iconMetaalproductie
16/07/2024
new-label
Manpower

Laboratorium analist Maastricht

€ 16,00 - € 18,00 Per uur
location iconMaastricht
type iconUitzenden
domain iconMetaalproductie

Leer hier alles over het beroep klantenservicemedewerker

Wat is een klantenservicemedewerker?

Als medewerker bij de klantenservice zorg jij ervoor dat elke klant zich geholpen voelt, of dat nou is via de telefoon, per email of aan de servicebalie. Afhankelijk van de opdrachtgever waarvoor jij werkt, kan de klant zowel particulier zijn als zakelijk. In elk geval onderhoud jij goed contact, zorg jij dat elke vraag beantwoord wordt en houd je de administratie op orde.

Wat verdient een klantenservicemedewerker?

Een klantenservice medewerker verdient gemiddeld een brutosalaris van € 2.420 per maand (op basis van een fulltime baan van 40 uur per week). Jouw exacte salaris zal per opdrachtgever verschillen en hangt vaak af van werkervaring en kennisniveau.

Hoe word je opgeleid tot klantenservicemedewerker?

Voor de functie van klantenservice medewerker wordt vaak niet gevraagd om een specifiek diploma, soms wel om relevante werkervaring. Bij sommige opdrachtgevers volg jij eerst een training voor je aan de slag gaat, terwijl je bij andere tijdens het werken leert. Daarnaast kun je als uitzendkracht van Manpower via de Manpower Academy gratis verschillende opleidingen, cursussen en trainingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan Klant- en Servicegericht Werken of trainingen voor Microsoft Excel, Outlook of Word.

Wat moet een klantenservicemedewerker kunnen?

De benodigde kennis en vaardigheden voor een klantenservice medewerker kunnen per opdrachtgever verschillen. Over het algemeen wordt echter vaak minimaal mbo werk- en denkniveau gevraagd, evenals een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast is het vaak belangrijk dat je vaardig bent in het werken met digitale systemen en gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende software en applicaties. Een servicegerichte houding is uiteraard ook van groot belang, omdat je als klantenservice medewerker verantwoordelijk bent voor het leveren van uitstekende klantenservice en het oplossen van problemen. Het is raadzaam om de specifieke vereisten van elke opdrachtgever te raadplegen om een volledig beeld te krijgen van de gewenste kennis en vaardigheden.

Waarom wil jij een klantenservicemedewerker worden?

In de klantenservice is altijd genoeg werk te vinden. En omdat de werkzaamheden per opdrachtgever erg kunnen verschillen, zit er vast een baan tussen die goed bij jouw wensen past. Zo staan er zowel vacatures voor een uitzendcontract via Manpower als een direct contract bij de opdrachtgever. Daarnaast kun je nog kiezen tussen parttime en fulltime mogelijkheden en mag jij naast een goed salaris rekenen op verschillende fijne arbeidsvoorwaarden. Ga jij als uitzendkracht via Manpower aan het werk? Dan kun jij sowieso rekenen op pensioenopbouw en gratis toegang tot de Manpower Academy.