18/04/2024
NIEUW
Boston Scientific International B.V.
location iconKerkrade
type iconUitzenden
domain iconTransport
04/12/2023
Nedlin Healthcare B.V.
location iconElsloo
type iconUitzenden
domain iconTransport
04/12/2023
CEVA Logistics Netherlands B.V.
location iconHeerlen
type iconUitzenden
domain iconTransport
04/12/2023
CEVA Logistics Netherlands B.V.
location iconBorn
type iconUitzenden
domain iconTransport

Aan de slag in de logistiek?

Elke dag, 24 uur per dag zijn er een hoop logistieke processen in de weer om alle pakketjes, levensmiddelen, textiel, grondstoffen en andere producten te produceren, verwerken en leveren. Achter deze processen zitten gemotiveerde mensen die er elke dag weer voor zorgen de producten op de juiste plek te krijgen. Ben jij hier ook binnenkort één van?

Ik heb niet de juiste diploma’s, kan ik dan ook aan het werk?
Dat kan! Via Manpower kun je bij de Manpower Academy extra certificaten en diploma’s halen. Als je aan de slag gaat in een logistieke functie is er de Manpower Logistics Academy. Hier kun jij bijvoorbeeld gratis je heftruck- of reachtruckcertificaat halen! 

Waar en in welke functie kan ik aan de slag? 
Wij hebben verschillende functies openstaan binnen verschillende bedrijven. In de regio Limburg kun je aan de slag bij bijvoorbeeld DHL, Ceva en Medtronic. Of je nou in (de buurt van) Maastricht, Born, Elsloo, Kerkrade of Heerlen woont, er zit zeker een baan voor jou bij! Denk bijvoorbeeld aan:

 • (Allround) magazijnmedewerker
  Als medewerker in het magazijn ga jij je bezighouden met diverse werkzaamheden in het magazijn, zoals het verwerken en beheren van voorraden en het opruimen van het magazijn. Of bijvoorbeeld het laden en lossen van binnenkomende goederen.

 • Orderpicker
  In deze functie zorg jij ervoor dat alles wat het magazijn moet verlaten op tijd de deur uit is. Je zorgt dat alle bestellingen volledig en correct klaar staan zodat deze helemaal klaar zijn voor verzending. 
   
 • Logistiek planner
  Zonder planner is er natuurlijk ook geen logistiek proces! Als planner houd je de goederenstroom in de gaten, zorgt voor voldoende voorraad en als het nodig is stuur je collega’s aan. 
 • Heftruck- en reachtruckchauffeur
  Zowel zonder als met ervaring met een heft- of reachtruck kun jij aan de slag om goederen van de ene naar de andere plek te verplaatsen. 

Ik wil aan de slag! Maar waar?
Is de logistiek nou echt iets voor jou? Super! Manpower heeft in de regio Limburg een hele hoop vacatures open staan. Ga bijvoorbeeld aan het werk bij Nedlin, Medtronic, Ceva of DHL. Dus woon je in de buurt van Limburg? Dan zijn er genoeg kansen voor jou!