09/04/2024
NIEUW
Manpower

Heftrucker of reachtrucker regio Groningen

€ 2300 - € 3000 Per maand
location iconGroningen
type iconUitzenden
08/04/2024
NIEUW
Manpower

Orderpicker Leeuwarden

€ 19,00 - € 21,00 Per uur
location iconLeeuwarden
type iconUitzenden
domain iconOverige productie
04/12/2023
Manpower

Logistiek medewerker Friesland

€ 13,00 - € 16,00 Per uur
location iconLeeuwarden
type iconUitzenden
domain iconOverige productie

Aan het werk in de logistiek?

Behalve jouw nieuwe paar schoenen worden er natuurlijk nog veel meer producten besteld, verwerkt en afgeleverd. Om alle grondstoffen, pakketjes, levensmiddelen, bouwmaterialen en andere goederen op de juiste plek te krijgen, zijn er 24 uur per dag logistieke processen in gang. Help jij binnenkort aan zo’n proces mee?

Wat als ik niet de juiste diploma’s heb?
Heb jij misschien nog niet alle benodigde papieren op zak? Als je via Manpower aan het werk gaat, kun je bij de Manpower Academy extra certificaten en diploma’s halen. Voor iedereen die in de logistiek werkt of wil werken, is er de Manpower Logistics Academy. Hier kun jij bijvoorbeeld gratis je heftruck- of reachtruckcertificaat halen of een BBL-opleiding volgen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen!

Welke functies kan ik hier vinden? 
Binnen de logistiek kun je bijvoorbeeld denken aan functies als:

 • (Allround) magazijnmedewerker
  In deze rol ondersteun jij in de verschillende werkzaamheden die in het magazijn plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van leveranciers, verwerken van nieuwe voorraden of het beheren van het magazijn.
 • Logistiek planner
  De logistieke keten loopt altijd op rolletjes door jouw inzet als logistiek planner. Jij houdt namelijk precies de goederenstroom in de gaten, zorgt voor voldoende voorraad en stuurt waar nodig personeel aan.

 • Heftruck- en reachtruckchauffeur
  Jij kunt prima overweg met een hef- of reachtruck. Deze gebruik je namelijk om binnenkomende en/of uitgaande producten van de ene naar de andere plek te verplaatsen.
 • Lader en losser
  Als lader/losser zorg jij dat binnenkomende goederen worden uitgepakt en uitgaande producten weer netjes in de vrachtwagen worden geladen.
   

Ik wil aan de slag! Maar waar?
Jij wilt aan de slag in de logistiek. Super! Manpower heeft in Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe) een hele hoop vacatures open staan binnen dit vakgebied. Dus of jij nou in (de buurt van) Groningen, Veendam, Assen, Leeuwarden of Heerenveen woont, er zit vast een vacature voor jou tussen!