22/07/2024
new-label
Manpower B.V.

Recruitment Consultant Manpower Groningen

€ 2400 - € 2900 Per maand
location iconGroningen
type iconVast
12/07/2024
new-label
Manpower B.V.

Recruitment Consultant Manpower Leeuwarden

€ 2400 - € 2900 Per maand
location iconLeeuwarden
type iconVast

Commerciële vacatures regio Noord-Nederland

Ben jij het commerciële talent dat wij zoeken? In de provincies Friesland en Groningen zijn verschillende opdrachtgevers op zoek naar salestoppers zoals jij! Je kunt helemaal zelf bepalen waar je aan de slag gaat. Fulltime, parttime, direct contract bij de opdrachtgever of juist een tijdelijke job? Alles is mogelijk via Manpower. Lees snel verder en solliciteer vandaag nog op een van de buitenkansjes hierboven!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar commercieel medewerkers in de regio Noord-Nederland.

Als commercieel medewerker fungeer jij als aanspreekpunt voor klanten. Je stelt je hierbij vriendelijk en behulpzaam op, maar je signaleert ook zeker kansen in de markt. Je precieze werkzaamheden hangen natuurlijk af van de opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Eén ding is zeker, jouw passie voor sales kun je hier sowieso in kwijt! Je voert namelijk veel gesprekken met klanten en probeert hen op een zo goed mogelijke manier door het verkoopproces te begeleiden. Hierdoor ben jij zowel van waarde voor de klant als voor jouw nieuwe opdrachtgever. Win-win dus! 

Dit krijg je

  • Uitdagende functie bij een toonaangevend bedrijf
  • Uitstekend salaris, afhankelijk van de opdrachtgever, jouw kennis en werkervaring
  • Reiskostenvergoeding conform de regeling van de opdrachtgever
  • Fulltime of parttime baan, afhankelijk van jouw voorkeur 
  • Uitzendcontract of direct op contract bij de opdrachtgever 
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen) 
  • Pensioenopbouw via Manpower na acht gewerkte weken 
  • Langdurig of tijdelijk contract 

Over het bedrijf

In het Noorden van Nederland zijn verschillende opdrachtgevers op zoek naar jou! Bij zowel grote bedrijven als lokale ondernemingen kunnen jouw commerciële talenten optimaal worden benut. Het fijne is dat jij zelf bepaalt waar je aan de slag gaat. Neem snel een kijkje door de door ons voorgeselecteerde vacatures en wij komen vervolgens graag met jou in contact.

Is dit de uitdaging die je zoekt? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op een van de vacatures. Manpower neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op!