Uitzendbureau Manpower Eindhoven

Woon je in Noord-Brabant en zoek je een uitzendbureau in de buurt? De recruiters van Manpower Eindhoven helpen jou graag bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken in Eindhoven

De stad van innovatie, de gloeilamp en PSV: we hebben het natuurlijk over Eindhoven! In de ‘lichtstad’ is genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld één van de musea, maak een wandeling door het Stadswandelpark of loop eens binnen bij de Sint Catharinakerk. Maar ook op het gebied van werkgelegenheid heeft Eindhoven veel te bieden. Zo zijn er in de regio bijvoorbeeld meerdere bedrijven die zoeken naar logistiek medewerkers, operators, assemblagemedewerkers, heftruckchauffeurs en productiemedewerkers. Maar ook als bijvoorbeeld klantenservice medewerker, administratief medewerker of planner zit er vast een vacature voor je tussen!

Vind jouw droombaan!

Stel, jij wilt graag werken in Eindhoven of daar vlakbij, bijvoorbeeld in Veldhoven, Helmond of Valkenswaard. Dan helpen we jou bij Manpower Eindhoven graag bij het vinden van jouw nieuwe baan! En omdat natuurlijk graag willen dat jij straks goed op je plek zit, zoeken we samen met jou naar de vacature die het best op jouw wensen aansluit. Zo hebben we vacatures met uitzendcontract via Manpower, maar werken we ook met opdrachtgevers die jou graag zelf een direct contract aanbieden. Werk je graag fulltime? Of liever parttime? Hoeveel wil je verdienen? Werk je graag op een vaste locatie of ga je het liefst veel op klantbezoek? Er zijn opties genoeg!

Manpower Eindhoven

Heb je nog vragen over het werken via Manpower? Misschien dat je het antwoord kunt vinden op de hulppagina. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan we natuurlijk graag voor je klaar. Je kunt altijd even bellen of mailen, onze contactgegevens staan bovenaan deze pagina. Ook mag je altijd even langskomen bij onze locatie in Eindhoven, de deur staat voor je open!

Zoek vacatures in Eindhoven

Ben jij op zoek naar werk in Eindhoven? Bekijk ons aanbod en vind jouw nieuwe baan!

Naar vacatures in Eindhoven