Duik in de wereld van postsorteerders bij PostNL

Wist je dat de rol van een postsorteerder bij PostNL zeer betekenisvol is? Het is de inzet van de postsorteerders die ervoor zorgt dat de mooiste brieven op tijd bij geliefden aankomen en het perfecte presentje op 5 december wordt bezorgd. Wil je precies weten wat de functie inhoudt? Wij nemen je graag mee in de wereld van postsorteerder bij PostNL!  
 

Een dag in het leven van een postsorteerder

Het draait in deze rol allemaal om precisie en teamwork. Als postsorteerder is het jouw taak om post en pakketjes te sorteren op basis van codes, maten en bestemmingen. Je werkt met machines die het proces ondersteunen. Dat doe je niet alleen, maar met de leukste collega's die er samen voor zorgen dat het hele proces soepel verloopt. 

Een typische dag begint met het ontvangen van de lading post en pakketten. De post kan verschillen van kleine brieven tot middelgrote pakketten. Als postsorteerder ben je betrokken bij het sorteerproces. Je gebruikt geautomatiseerde systemen en machines om de post te scannen en te sorteren. Dankzij jouw sorteerskills wordt de post op tijd geleverd in jouw regio. 

Naast het fysieke werk, komt teamwork sterk naar voren. PostNL is een omgeving waarbij collega’s goed samenwerken en elkaar ondersteunen. Samen vormen jullie de ruggengraat van het postsorteercentrum. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. 

Voordelen van werken als postsorteerder bij PostNL via Manpower

Denk je erover na om te starten als postsorteerder via Manpower? Slimme zet! Wij hebben een aantal voordelen voor je opgesomd: 

Flexibiliteit: bij Manpower snappen we dat iedereen een eigen leven heeft. Daarom bieden we flexibele schema's aan, zodat je werk in je leven past en niet andersom. 

Leuke werksfeer: als onderdeel van het Manpower-team sta je er nooit alleen voor. Samen met de leukste collega's begin jij aan je shift. 

Extra bijverdienen: of je nou parttime of fulltime aan de slag gaat als postsorteerder, jij bepaalt hoeveel shifts je draait en daarmee ook hoeveel je verdient. 

Word postsorteerder bij PostNL! 

Bij Manpower begrijpen we hoe belangrijk postsorteerders zijn. We noemen ze niet voor niets 'decemberhelden'. Als jij op zoek bent naar een functie die echt betekenis heeft, dan is de rol van postsorteerder de perfecte match voor jou. Iedere gescande code en elke gesorteerde brief, draagt bij aan dat gevoel van voldoening.   

Ben jij een geboren Decemberheld? Ontdek het met onze korte quiz!