Manpower vestiging Zwolle

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Zwolle? De recruiters van Manpower Zwolle helpen jou graag met het vinden van een nieuwe baan.

Manpower in Zwolle

In de hoofdstad van Overijssel is genoeg te doen op het gebied van werkgelegenheid. Wil jij jouw carrière starten in Zwolle?  Ben je al een tijdje aan het werk en op zoek naar een nieuwe baan? Of zoek je een bijbaan naast je opleiding? Manpower in Zwolle maakt zich sterk voor je. Wij zijn continu op zoek naar mensen voor de verschillende vacatures die we hebben. 

Steek jij graag je handen uit de mouwen en zit je het liefst zo min mogelijk stil? Dan kan Manpower Zwolle je helpen met het vinden van een leuke baan in de bouw. We zoeken niet alleen handige en technische mensen, maar ook verantwoordelijke mannen en vrouwen die in de beveiliging en ICT hun droombaan vinden. 

Door Zwolle's handige ligging in het midden van het land, vind je in de omgeving veel logistieke centra. Manpower heeft daarom veel vacatures beschikbaar in de logistiek, zoals de functie van chauffeur, magazijnmedewerker of beveiliger. Daarnaast vind je in deze omgeving veel backoffice bedrijven, zoals callcenters, administratieve afdelingen en de verzekeringsbranche. Daar vind je ook snel een parttime baan waarmee je buiten studie-uren aan de slag kunt.

Vacatures bekijken en direct solliciteren doe je snel en gemakkelijk op onze website. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Je kunt ons uitzendbureau in Zwolle bellen via 088 – 171 61 54. Wil je langskomen bij onze vestiging? We zitten bij de woonboulevard, aan de Grote Voort 207.