Uitzendbureau Manpower Terneuzen

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Terneuzen? De recruiters van Manpower Terneuzen helpen jou graag met het vinden van een nieuwe baan.

Manpower is wereldwijd een van de grootste aanbieders van arbeidsmarktoplossingen. Door onze jarenlange nationale en internationale kennis en ervaring zijn we dé partner voor werkzoekenden, ook in Terneuzen.

Manpower in Terneuzen

Wij zijn als landelijke HR-dienstverlener onder andere actief in Zeeuws-Vlaanderen. Wij komen graag in contact met werkzoekenden die de vacatures van onze opdrachtgevers in deze regio willen vervullen. De omgeving Terneuzen biedt, door de strategische ligging aan de Westerschelde, namelijk veel kansen. De vaarweg verbindt Antwerpen en Vlissingen en is een van de drukst bevaren wateren ter wereld.

Het is dan ook niet gek dat er in de Zeeuwse stad veel grote, industriële bedrijven te vinden zijn. Een van de grootste werkgevers binnen de provincie is hier bijvoorbeeld gevestigd. Ook namens deze opdrachtgever zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste krachten voor uiteenlopende parttime en fulltime functies. Naast het feit dat het een echte havenstad is, vervult de stad een centrumfunctie in de regio. Dat zie je aan de theaters, winkelcentra, zwembaden en het ziekenhuis. De ligging aan het water is daarnaast niet alleen goed voor de werkgelegenheid, maar trekt ook veel recreatieve bezoekers aan. Kun je niet wachten met de volgende, nieuwe stap in jouw carrière? Scroll dan door ons aanbod en solliciteer op jouw ideale vacature in de regio Terneuzen.

Als je contact opneemt per email of via de telefoon, helpen de recruiters op onze vestiging in Terneuzen je graag verder.