Uitzendbureau Manpower Diemen

Woon je in Noord-Holland en zoek je een uitzendbureau in de buurt? De recruiters van Manpower Diemen helpen jou graag bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken in Diemen

Diemen ligt tegen Amsterdam aan, maar heeft echt een eigen en meer dorps karakter weten te behouden. Bovendien is er genoeg te doen. Zo kun je er terecht voor een dagje shoppen, een lange wandeling in de natuur of een ontspannend boottochtje. En omdat je dichtbij de hoofdstad zit, is Diemen heel goed te bereiken. Dat is bijvoorbeeld ook fijn als je hier een baan zoekt. Er is genoeg werkgelegenheid in de regio, dus er staat vast een passende vacature voor je open! De profielen lopen bovendien erg uiteen, van koerier tot administratief medewerker en van klantenservice medewerker tot werktuigbouwkundige. Bovendien zit Schiphol hier in de buurt waar ook altijd werk te vinden is, bijvoorbeeld als cargomedewerker, bagagemedewerker of platformmedewerker. Kortom, genoeg mogelijkheden!

Vind jouw droombaan!

Oké, jij wilt aan de slag in Diemen of in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem of Hoofddorp. Dan helpen wij je bij Manpower Diemen graag in jouw zoektocht naar de perfecte baan! We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de vacature die het best op jouw wensen aansluit. We hebben bijvoorbeeld vacatures met uitzendcontract via Manpower, maar werken we ook met opdrachtgevers die jou graag zelf een direct contract aanbieden. Werk je het liefst fulltime? Of toch liever parttime? Hoeveel wil je gaan verdienen? Werk je graag op een vaste locatie of ga je het liefst veel op klantbezoek? Samen vinden we vast jouw ideale baan!

Manpower Diemen

Heb je nog vragen over jouw nieuwe baan? Misschien is het antwoord te vinden op de hulppagina. Staat de informatie die jij zoekt er niet tussen? Bel of mail dan gerust even, want we helpen je graag verder. Onze contactgegevens staan bovenaan de pagina. Ook mag je natuurlijk even langskomen bij het hoofdkantoor van Manpower in Diemen, de deur staat altijd voor je open!

Zoek vacatures in Diemen

Ben jij op zoek naar werk in Diemen? Bekijk ons aanbod en vind jouw nieuwe baan!

Naar vacatures in Diemen