Vind jouw nieuwe baan in Den Haag

Ben jij op zoek naar werk in Den Haag? Bekijk ons aanbod en vind jouw nieuwe baan!

Naar vacatures in Den Haag

Manpower vestiging in Den Haag

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Den Haag? De recruiters van Manpower Den Haag helpen jou graag met het vinden van een nieuwe baan. 

Manpower in Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad met veel gezichten. Zo vind je hier het Internationaal Strafhof, maar ook het Vredespaleis. Den Haag is de stad van de overheid met haar ministeries, maar ook een plek waar diverse ambassades zich gevestigd hebben. Maar er is meer dan alleen de binnenstad, vergeet ook Scheveningen niet dat zomers als toeristische trekpleister dient. De vraag naar medewerkers in de horeca is daar bijna het hele jaar door aanwezig. Hotels die op zoek zijn naar receptionistes of front office medewerkers, restaurants en cafés die bedienend personeel zoeken en de bioscoop of het casino: allemaal plekken waar je via Manpower aan de slag kunt. 

Vlak buiten de stad vind je ook industriële gebieden zoals de Binckhorst of het Forepark in Leidschenveen waar bedrijven vaak op zoek zijn naar logistieke vakkrachten en administratief medewerkers.

Natuurlijk kun je via Manpower Den Haag ook aan de slag in de aangrenzende steden zoals Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer of Ypenburg. 

Wil jij aan de slag in Den Haag of omgeving? Bekijk dan alle vacatures die Manpower heeft en solliciteer direct online via onze website. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op.