Bekijk vacatures in Amsterdam

Ben jij op zoek naar werk in Amsterdam? Bekijk ons aanbod en vind jouw nieuwe baan!

Naar vacatures in Amsterdam

Manpower vestiging Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in de buurt van Amsterdam? De recruiters van Manpower Amsterdam helpen jou graag met het vinden van een nieuwe baan. Ons team ligt in Diemen, waarbij je vanaf Amsterdam slechts een kwartiertje rijdt.

Werken via Manpower Uitzendbureau Amsterdam

In onze drukke hoofdstad zijn wij namens onze opdrachtgevers continu op zoek naar de beste match. In het buitenland gaat er niet altijd een belletje rinkelen bij ‘The Netherlands’, maar Amsterdam kent iedereen over de hele wereld. Door de vele toeristische trekpleisters is onze hoofdstad booming wat betreft werkgelegenheid, maar ook op andere vlakken biedt de stad heel veel carrièreperspectieven. Noord en Zuidoost kenmerken zich door industrie en grote bedrijven. Ook West bevat grote industrieterreinen, waar je onder andere PostNL kunt vinden. In het bruisende centrum vind je veel horeca en winkels, vaak geschikt voor een leuke bijbaan. Ook de gemeente zoekt met regelmaat kandidaten die in diverse functies aan de slag gaan in het centrum. Amsterdam heeft een behoorlijk aantal ziekenhuizen, waar je met een medische, HR of horeca achtergrond aan de slag kunt. Denk ook eens aan de uiteenlopende mogelijkheden op de Zuidas en luchthaven Schiphol. Beide gebieden zijn door hun diversiteit aan banen de uitgelezen plek voor nieuwe uitdagingen. Dit gaat om mensen met een financiële achtergrond, (grond)stewardessen, maar ook om logistiek medewerkers en horecamedewerkers.

Wil jij onze werkwijze ervaren? Dit kan gewoon vanaf jouw computer, laptop of telefoon. Op onze website vind je alle actuele vacatures, veelgestelde vragen en nog veel meer. Ook offline staan we voor je klaar! Het team van ons uitzendbureau Amsterdam helpt je graag verder. Neem contact met ons op via 020 – 622 70 81 of stuur een mail naar [email protected]. Wil je langskomen op onze locatie? Je kunt ons vinden aan de Disketteweg 14 1033NW in Amsterdam.