Afwisselende werkzaamheden, flexibele uren, gunstige arbeidsvoorwaarden en dat allemaal binnen een inspirerende werkplek: bij TU Delft krijg je dit allemaal, en nog veel meer! Studeer jij aan deze prachtige universiteit en wil jij jouw steentje bijdragen aan de dagelijkse werkzaamheden? Of woon je in (regio) Delft en zoek je een (bij)baan vol afwisseling? Wat jouw situatie ook is, bij de Technische Universiteit Delft ben jij meer dan welkom!

Delft 

Dit ga je doen

De TU Delft is altijd in beweging en kenmerkt zich door continu ontwikkeling. Jouw werkzaamheden net zo! Je gaat namelijk bezig met kortstondige opdrachten, zowel van logistieke als facilitaire aard. Dat betekent concreet dat jouw werkzaamheden per dag kunnen wisselen, maar ook jouw uren. Zo duren sommige opdrachten een hele week en andere slechts vier uur per week. Qua werk kun je denken aan het verrijden van audiovisuele middelen, het helpen bij verhuizingen of het voorbereiden van conferenties.

Je gaat van maandag tot en met zondag worden ingeroosterd en werkt dan tussen de 4 en 24 uur per week. Ben jij maar een bepaald aantal dagen per week beschikbaar? Schroom je niet om ook dan te reageren. Wij kijken graag samen met jou naar wat er wél mogelijk is! Eerder hadden wij het al over gunstige arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan onder andere een brutosalaris tot wel € 19,- per uur (dit verschilt per opdracht)!

Heb jij nu al zin om aan de slag te gaan (en kan jouw portemonnee wel wat liefde gebruiken)?
Laat deze kans dan niet per abuis aan je voorbijgaan en reageer vandaag nog!

Hoe meld ik mij aan?

Stap 1: Vul onderstaand formulier in.

Stap 2: Je ontvangt per email een bevestiging van jouw aanmelding.

Stap 3: Wij nemen uiterlijk binnen twee werkdagen contact met jou op om het vervolg van jouw aanmelding te bespreken.

Contactformulier

loading