Zoek jij naar een baan waarin je kunt bijdragen aan de gezondheid van ieder mens? Dan is een baan bij een van de volgende bedrijven wat jij zoekt: Boston Scientific, Medtronic, CEVA LogisticsNedlin, Koninklijke Van EerdMichael Kors of Goedhart!

Uiteraard snappen wij dat een nieuwe baan in een nieuwe omgeving erg spannend kan zijn. Hoe fijn zou het zijn als je eerst kennis kunt maken met jouw nieuwe werkgever voor je besluit daadwerkelijk te solliciteren? Manpower maakt dat mogelijk! Als jij indirect wilt bijdragen aan het redden van duizenden levens of wil je werken in de logistiek? Kom dan langs bij een van de bedrijven tijdens de Open Dagen Banenmarkt!

Wat kun je verwachten tijdens de open dag?

Om jou echt goed kennis te laten maken met de bedrijven, is er een programma vol leuke activiteiten voorbereid. De dag begint met een presentatie over de organisatie waar je binnenkort aan de slag gaat. Daarna volgt er een speeddate kwartier waarin je kunt losbranden met al jouw vragen. Uiteraard zou het geen open dag zijn zonder een rondleiding. Hier krijg je een kijkje in de keuken nog voor je in dienst treed. Na ongeveer een uur en tien minuten zit het programma erop en kun jij met volle overtuiging zeggen dat je aan de slag wilt bij het bedrijf! 

Medtronic

Op de vloer bij Medtronic

Hoe meld ik mij aan?

De open dag wordt iedere keer gehouden om 10:00 uur in de ochtend. Kijk in het onderstaande keuzemenu naar de beschikbare data per locatie.

Geïnteresseerd? Meld je gelijk aan door het onderstaande formulier in te vullen! 

Open dagen

loading