Help een vriend(in) aan een baan
en verdien tot €100,- netto!

Is jouw vriend(in) op zoek naar ander werk of leukere collega’s (zoals jij?)? Help ze aan een baan via Manpower. Jij weet als geen ander wat jouw vrienden wensen en wat voor competenties zij in huis hebben. Wij gaan graag met jou op zoek naar de droombaan waar ze hun talenten maximaal kunnen inzetten. Samen met jouw vriend(in) kijken wij naar welke baan goed past. Je kunt ook vriend(inn)en aandragen die over hele andere talenten en vaardigheden beschikken dan jij. Er zijn genoeg mogelijkheden bij Manpower! Wordt jouw vriend(in) uiteindelijk aangenomen? Dan krijg je €100,- netto als hij of zij vier weken in dienst is (zie ook spelregels). Zo krijg je een leuk zakcentje én een vriend als collega. Ook als jouw buurman, oud-collega, neef of nicht een baan zoekt zijn zij van harte welkom. Stuur snel de aanmeldpagina door naar jouw vriend(in) zodat zij zichzelf kunnen aanmelden en wij doen de rest.

    

 

Hoe helpen we jouw vriend(in) aan een baan?

Stuur pagina

Stap 1: Stuur onze aanmeldpagina naar jouw vriend(in)

Deel de pagina eenvoudig via de onderstaande social knoppen. Op deze pagina leest jouw vriend(in) alles over hoe wij te werk gaan.

motiveer jouw vriend

Stap 2: Motiveer jouw vriend(in) om te solliciteren

Zorg dat jouw vriend(in) zijn/haar gegevens achterlaat op de pagina. Ook als er geen vacature openstaat, gaan wij op zoek naar een leuke baan!

Manpower zoekt een leuke baan

Stap 3: Wij gaan op zoek in een telefonisch interview

Nadat jouw vriend(in) zich heeft aangemeld via de aanmeldpagina, gaan we via een telefonisch interview op zoek naar een leuke baan!

Beloning

Stap 4: Interesse en aangenomen? Na 4 weken ontvang je jouw bonus!

Als je vriend(in) interesse heeft in een vacature start het sollicitatieproces. Wordt hij/zij aangenomen? Dan krijg je jouw bonus na 4 weken.

Spelregels

1. Jij bent als flexmedewerker in dienst van Manpower Nederland op het moment van het invullen van dit formulier én minimaal tot vier weken na het starten met werken door jouw vriend(in).

2. De bonus wordt alleen uitgekeerd wanneer jouw vriend(in) binnen één maand na aandragen door jou via Manpower wordt geplaatst én minimaal vier weken voor ons werkt.

3. Jouw vriend(in) staat nog níet ingeschreven bij Manpower en is niet eerder aangedragen bij Manpower door iemand anders.