Uitzendbureau Manpower Twente

Woon je in Overijssel en zoek je een uitzendbureau in de buurt? De recruiters van Manpower Twente helpen jou graag bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken in Twente

Prachtige natuur, indrukwekkende landgoederen en gezellige steden: Twente heeft het allemaal! En niet alleen kun je hier heerlijk fietsen, kanoën en cultuur opsnuiven. Ook op het gebied van werkgelegenheid zit je hier helemaal goed, bijvoorbeeld in Hengelo, Almelo, Enschede of in de regio daaromheen. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere bedrijven die op zoek zijn naar productiemedewerkers, operators en monteurs. Maar ook als bijvoorbeeld magazijnmedewerker, orderpicker, technicus, klantadviseur of HR medewerker kun jij in Twente aan de slag!

Vind jouw droombaan!

Stel, jij woont in of vlak bij Twente en je zoekt een baan daar in de buurt. Of je woont verder weg, maar wilt het liefst wel in Twente werken. Dan helpen wij je bij Manpower Twente graag bij jouw zoektocht! We vinden het belangrijk dat jij echt goed op je plek zit en zoeken daarom samen met jou naar de vacature die het best bij jouw wensen past. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures met uitzendcontract via Manpower, maar werken we ook met opdrachtgevers die jou graag zelf een direct contract aanbieden. Werk je graag fulltime? Of liever parttime? Hoeveel wil je verdienen? Werk je graag op een vaste locatie of ga je het liefst veel op klantbezoek? Er zijn opties genoeg!

Manpower Twente

Heb je nog vragen over het werken via Manpower? Kijk dan even of je op de hulppagina het antwoord kunt vinden. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan we uiteraard graag voor je klaar! Je kunt ons gerust even mailen of bellen. Ook ben je meer dan welkom op onze locatie in Twente, kom gezellig eens langs!