Zoek vacatures in Rotterdam

Ben jij op zoek naar werk in Rotterdam? Bekijk ons aanbod en vind jouw nieuwe baan!

Naar vacatures in Rotterdam

Uitzendbureau Manpower Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Rotterdam? De recruiters van Manpower Rotterdam helpen jou graag met het vinden van een nieuwe baan. 

Uitzendbureau Rotterdam

Wij komen als uitzendbureau dag in, dag uit in contact met zowel werkzoekenden als opdrachtgevers in de regio Rotterdam. Wij weten wat er speelt door ons continu in het werkveld te begeven. Daarnaast hebben wij jarenlange kennis van en ervaring met zowel de landelijke als lokale arbeidsmarkt. Deze factoren maken ons dé HR-dienstverlener voor mensen die graag aan het werk willen en voor organisaties met een vraag naar gemotiveerd personeel. Ons team maakt dan ook met veel plezier de ideale match van beide partijen. Hierin houden wij de ontwikkelingen in de veranderende wereld van werk altijd in gedachten en hebben wij altijd een persoonlijke aanpak om daadwerkelijk de match te realiseren. Kortom, uitzendbureau Manpower in Rotterdam staat klaar voor iedereen die zoekt naar zinvol werk!

Jouw uitzendbureau in Rotterdam

Uitzendbureau Manpower heeft een breed aanbod mogelijkheden in de omgeving van Rotterdam. Dit varieert van bijbanen tot vaste functies in parttime of fulltime dienstverband. De verschillende stadsdelen van de stad hebben elk hun eigen karakteristieken. Het centrum is een echte toeristische trekpleister door de vele winkelstraten, horecagelegenheden en niet te vergeten de Markthal. Dit zorgt voor veel banen in de retail en dienstverlening.

Aan de andere kant van de Erasmusbrug ligt Rotterdam-Zuid, een echt zakelijk district door de vele kantoren. Ook zijn in dit stadsdeel de Gemeente en de Rechtbank gevestigd. Hier kunnen medewerkers onder andere aan de slag binnen de zakelijke en financiële dienstverlening, commercie en marketing. De gigantische haven van de Zuid-Hollandse stad biedt ook ontzettend veel werkgelegenheid. Denk aan technisch personeel, maar ook aan administratief medewerkers en IT-functies. Deze bedrijvigheden zorgen voor veel beweging op de lokale arbeidsmarkt, iets wat wij dagelijks meekrijgen tijdens ons werk als uitzendbureau. Wij helpen jou als werkzoekende door te zoeken naar jouw ideale baan. Zit je nog enkel in de oriëntatiefase of staat jouw droombaan er niet tussen? Dan kun je je inschrijven door een Manpower-account aan te maken. Activeer meteen het jobalert, zodat het team van ons uitzendbureau in Rotterdam jou altijd op de hoogte kan houden van de actuele mogelijkheden die bij jou passen.

Kom je graag persoonlijk in contact met een van onze HR-specialisten? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Rotterdam en laat je adviseren over de actuele mogelijkheden of maak een afspraak om langs te komen.