Uitzendbureau Manpower Groningen

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Groningen? De recruiters van Manpower Groningen helpen jou graag met het vinden van een nieuwe baan. 

Het team van ons uitzendbureau in Groningen is altijd op zoek naar nieuwe talenten. Woon je in deze regio en zoek je een (nieuwe) baan? Wij helpen je verder. In Groningen kun je aan de slag bij zowel grote, internationale bedrijven, als kleinere, lokale ondernemingen. Als HR-dienstverlener zorgen wij ervoor dat we de baan vinden die bij jou past. Dit doen we door zowel naar jouw wensen te luisteren, als naar die van onze opdrachtgevers.

Uitzendbureau Groningen

Uitzendbureau Manpower Groningen staat met persoonlijk advies klaar voor starters die klaar zijn om hun talenten in te zetten op de arbeidsmarkt. Ook helpen we studenten graag aan een leuke bijbaan. Ben je al verder in je carrière en heb jij al enige ervaring en een uitgebreid cv, maar wil je graag eens ontdekken wat de arbeidsmarkt nog meer te bieden heeft? Ons team denkt ook dan graag met je mee. Waar je ook staat, wij kijken samen met jou naar passende kansen die deze regio biedt.

Dit doen we door eerst jouw voorkeuren te inventariseren: hoeveel uur wil je werken en binnen welke branche? Daar houdt het echter niet op. Als carrièrecoach kijken we ook naar je ontwikkelingsmogelijkheden en de toekomst. Wij zien het als uitzendbureau als onze taak dat jouw talenten op de juiste manier benut worden wanneer je start met een nieuwe baan in Groningen.

Hét uitzendbureau in Groningen

Manpower is hét uitzendbureau voor iedere werkzoekende in Groningen. De hoofdstad van de gelijknamige provincie is al eeuwenlang een studentenstad door de oprichting van de Rijksuniversiteit Groningen begin zeventiende eeuw. De vele studenten die hier niet alleen studeren, maar vaak ook wonen, zorgen enerzijds voor werkgelegenheid in onder andere het onderwijs en de horeca. Anderzijds zoeken veel van deze studenten een bijverdienste. Deze dynamiek krijgen wij als uitzendbureau dagelijks mee. Wij zoeken niet alleen binnen het onderwijs en de hospitality enthousiaste medewerkers, ook de handel, zakelijke en financiële dienstverlening en industrie zijn florerende branches in deze regio. Al die diverse actieve sectoren zorgen voor genoeg kansen voor werkzoekenden. Ons uitzendbureau in Groningen heeft de kandidaten uit deze regio dan ook veel te bieden.

Blijf up-to-date

Woon je in Groningen, zoek je een baan en wil je hulp van een uitzendbureau? Dan helpt Manpower je graag verder. Ben je je enkel aan het oriënteren op nieuwe kansen of ben je al langer op zoek naar jouw droombaan? Wat je huidige situatie ook is, wij bieden een luisterend oor en helpen je vooruit met concrete adviezen en door proactief te handelen. Neem zelf alvast de eerste stap door online alle mogelijkheden te bekijken. Maak het jezelf gemakkelijk en filter op jouw wensen. Past het huidige aanbod niet bij je voorkeuren? Vergeet dan niet het jobalert in te stellen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van passende kansen. Dit doe je door een account aan te maken, het formulier in te vullen en de functie te activeren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met het Manpower team van ons uitzendbureau in Groningen.