Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
manpower-dame-2020.png
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Veelgestelde vragen en antwoorden coronavirus

Nu ook in Nederland het aantal gevallen van het coronavirus oploopt, nemen we extra maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. We kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt.

Lees meer

 • mrt 20
  Op de werkvloer

  Thuisisolatie: Creëer een goed ingerichte werkplek

  vrijdag 20 maart 2020 Het hele land staat op zijn kop, de corona nieuwsberichten zijn niet meer weg te denken en we werken bijna allemaal thuis. Nu we massaal thuiswerken in deze onzekere tijden worden de sociale agenda’s leger en er even tussenuit gaan zit er ook niet in. Maar juist nu is het belangrijk om een plek in huis te maken waar je lekker kunt werken. Hoe zorg je dat de muren niet op je afkomen? Dat lees je in deze blog!
 • mrt 20
  Op de werkvloer

  Corona: Handen uit de mouwen steken, maar eerst goed wassen!

  vrijdag 20 maart 2020 Tenzij je deelnemer bent aan de Duitse editie van Big Brother, kan het je de afgelopen weken niet ontgaan zijn: het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Ook werkend Nederland voelt in het dagelijks leven de gevolgen van deze pandemie. Je hebt ongetwijfeld gemerkt dat je normale werkdag aardig is veranderd, of je nou thuis werkt, op kantoor of in een magazijn. De tip om goed je handen te wassen heb je inmiddels waarschijnlijk al vaak gehoord. Maar wat kan je nog meer doen?

Banen bij één van deze bedrijven: