Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
UWV vlag.jpg
1.jpg
 
UWV-logo.gif

Redenen om te solliciteren voor UWV:

  • Een vast contract is mogelijk
  • Werken op een centrale locatie, goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Volledige reiskostenvergoeding met het OV of een vergoeding aangepast op jouw situatie
  • De kans om belangrijk werk te doen voor mens en maatschappij
  • Werken bij een gecertificeerd Top Employer 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De UWV vacatures van Manpower

Resultaten 1 tot 15 van 15
Zoek in alle vacatures
Marleen Vos
  • Marleen Vos
  • 088-2828128

Functies

Manpower heeft verschillende functies voor UWV open staan! Ben jij iemand die klanten graag telefonisch advies geeft of vragen beantwoordt? Dan is een baan als klantadviseur in Groningen, Goes of Almere wat voor jou! Je kunt parttime of fulltime aan de slag, vanaf 16 uur per week. Ook is er ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Of misschien ben je iemand die zich bezig wil houden met het beoordelen van uitkeringsaanvragen. Als uitkeringsdeskundige kom je in een zelfsturend team en onderhoud je klantdossiers. Je bepaalt het recht, de hoogte en duur van een uitkering en staat ook klanten telefonisch te woord. Manpower heeft deze functie regelmatig in diverse steden beschikbaar: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Almere, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Hengelo, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle.

Daarnaast zoekt Manpower voor UWV ook geregeld een teamleider, secretaresse, administratief medewerker of servicedesk medewerker. Bekijk hierboven welke vacature van UWV bij jou past!

Top Employer 2019

Als jij wil werken bij een bedrijf dat zich inzet voor haar werknemers, dan zit je bij UWV goed. In 2019 heeft UWV namelijk het certificaat Top Employer 2019 ontvangen! Deze certificering krijgen bedrijven als zij vooruitstrevend zijn en een uitstekend HR-beleid hebben. Er wordt gekeken naar de cultuur binnen het bedrijf, het binnenhalen van talent en de mogelijkheden die medewerkers hebben om zich te ontwikkelen of door te leren.

Solliciteren via Manpower

Wanneer je via manpower solliciteert, brengt dit voordelen met zich mee! Zo krijg je al snel een reactie van ons en staan wij altijd voor jou klaar als je vragen hebt. Maar ook als je eenmaal bent begonnen bij één van onze opdrachtgevers, vinden wij het belangrijk om je ruimte te geven voor je professionele ontwikkeling. Daarom krijg jij altijd toegang tot Studytube, waar je allerlei trainingen kunt volgen. En werk je ongeveer zes maanden bij de opdrachtgever? Dan bouw je via Manpower een mooi pensioen op!