Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
KLM-BG.jpg
KLM-actie-2.jpg
 
KLM-logo-groot.gif

Wat het werken bij KLM zo leuk maakt:

  • Een geweldig team met enthousiaste collega’s
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Goed te bereiken werklocatie
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslagen
  • Schipholpas voor kortingen bij horeca en winkels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLM vacatures van Manpower

Deze klant heeft op dit moment geen vacatures bij Mapower.

Michelle Steenkist
  • Michelle Steenkist
  • 088-2828128

Duurzaam ondernemen, KLM doet het

Wat krijg je wanneer je de kleur blauw met groene brandstof combineert? Een duurzame combinatie gemaakt voor verantwoord succes! Als een van de grotere luchtvaartmaatschappijen voelt KLM de verantwoordelijkheid om het goede voorbeeld te geven. Dat betekent dat KLM op dit moment en in de toekomst zoveel mogelijke manieren gaat aanspreken om haar CO2-voetafdruk te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan de overstap van fossiele brandstof naar duurzame energiebronnen.

Lees dit nog even voordat je solliciteert

Voordat jij aan de slag kunt op Schiphol, doorloop je in verband met veiligheid een aantal screenings doorlopen. Deze screenings worden uitgevoerd door Schiphol Security en de Koninklijke Marachaussee (KMAR). Voor deze screenings is het belangrijk dat jij de afgelopen 8 jaar in Nederland hebt gewoond en bij één (of meerdere) gemeenten ingeschreven stond. Deze procedures worden door externe partijen gedaan, waardoor er enige tijd over heen gaat voordat je hier een resultaat van krijgt. Zoals jij je misschien kunt voorstellen, is veiligheid op Schiphol héél erg belangrijk. Hierdoor kun jij dus ook niet starten met werken, voordat jouw screeningsresultaten binnen zijn. Dit proces kan zo’n 4 tot 6 weken duren.

Heb jij deze screenings binnen vijf maanden via KLM al eens eerder doorlopen en wil jij graag (weer) aan de slag op Schiphol? Indien jouw screeningsresultaten nog geldig zijn, hoef jij deze niet nogmaals te doorlopen en kun jij eerder starten!