15/03/2024
new-label
Manpower

Operator three shifts region of Leiden

€ 2500 - € 3200 Per maand
location iconLeiden
type iconVast
domain iconRubber en kunstofproductie
04/12/2023
KLM Groundservices
location iconLeiden
type iconUitzenden
domain iconLuchtvaart
04/12/2023
ING Bank N.V.
location iconLeiden
type iconUitzenden
domain iconFinanciele instellingen

Wanneer je zoekende bent naar geschikte vacatures in de regio Leiden, helpen wij jou graag verder. In onze rol als uitzendbureau maken wij de perfecte match tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Dit doen we met veel toewijding in heel Nederland, als onderdeel van de internationale organisatie ManpowerGroup. De combinatie van een internationale achtergrond én lokale vestigingen, ook in de buurt van Leiden, zorgt voor veel kennis van de dynamische arbeidsmarkt.

Benieuwd wat we voor jou en jouw carrière kunnen betekenen? Neem contact met onze specialisten via 088 - 28 28 128. Onze recruiters vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voorzien je met plezier van advies. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Begin dan nu de zoektocht naar de baan die bij jou past en bekijk onze vacatures in Leiden.

Uitzendbureau Manpower Leiden

Uitzendbureau Manpower Leiden is jouw coach in de zoektocht naar een nieuwe carrièrestap. In Leiden hebben wij een divers aanbod aan vacatures. De omgeving van de Zuid-Hollandse stad kent namelijk een scala aan actieve branches. Als uitzendbureau zien wij het als onze taak jou te matchen met de juiste opdrachtgever en functie. Op deze manier helpen wij alle partijen verder. Zoek jij een nieuwe uitdaging in deze regio? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn doorlopend op zoek naar talenten die wij kunnen plaatsen bij onze opdrachtgevers. Neem de eerste stap door het aanbod van ons uitzendbureau in Leiden te bekijken!

Het vacatureaanbod in Leiden

Voor iedereen die vacatures in de omgeving van Leiden zoekt, kunnen wij iets betekenen. Ben je student en zoek je een bijbaan? Wij helpen je aan een leuke verdienste naast je studie. Ook wanneer je zoekt naar een nieuwe uitdaging binnen jouw carrière kunnen wij jou helpen, ongeacht of je fulltime of parttime aan de slag wilt. Wij zijn als uitzendbureau onder andere actief in Leiden en zijn toonaangevend in de wereld van werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. Wij aanvaarden nooit de status quo en zijn voortdurend op zoek naar manieren om dingen beter te doen. In deze prachtige stad in Zuid-Holland doen wij dit in diverse branches. De ‘sleutelstad’ heeft de oudste Universiteit van Nederland, opgericht door Willem van Oranje. Dit biedt veel mogelijkheden in het onderwijs. De (nabije) omgeving van Leiden biedt ook veel kansen. Bekijk daarom ook eens de vacatures in nabijgelegen steden als Den Haag of denk aan de mogelijkheden die Schiphol te bieden heeft.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door de vacatures in Leiden? Daar zijn we heel blij mee! Ga direct aan de slag en solliciteer online op jouw droombaan. Schrijf je in door een Manpower-account te maken. Wanneer jij je droombaan nog niet hebt gevonden tussen bovenstaande functies: niet getreurd. Schrijf je in, stel je wensen in en ontvang vacatures die bij jou passen via het jobalert van uitzendbureau Manpower. Kom je er online niet helemaal uit? Bel met onze specialisten via 088 - 28 28 128 of bezoek een van onze vestigingen. Wanneer je in de regio Leiden woont, is de vestiging Den Haag de dichtstbijzijnde. Daar staan de recruiters voor je klaar om je te helpen tijdens jouw zoektocht naar de ideale vacatures.