Zoek jij naar een logistieke baan waarin je kunt bijdragen aan de gezondheid van ieder mens? Dan is een baan bij Medtronic wat jij zoekt! Medtronic is ’s werelds grootste bedrijf op het gebied van medische technologie. De organisatie biedt een ongekend groot aanbod aan innovatieve therapieën waarmee een hoop burgers op medisch gebied uit de brand geholpen worden.

Uiteraard snappen wij dat een nieuwe baan in een nieuwe omgeving erg spannend kan zijn. Hoe fijn zou het zijn als je eerst kennis kunt maken met jouw nieuwe werkgever voor je besluit daadwerkelijk te solliciteren? Manpower maakt dat mogelijk! Als jij indirect wilt bijdragen aan het redden van duizenden leven, kom dan langs bij Medtronic tijdens een Meet & Greet!

Wat kun je verwachten tijdens de Meet & Greet?

  • Presentatie over de organisatie
  • Speeddate kwartier voor al jouw vragen
  • Rondleiding door Medtronic

Om jou echt goed kennis te laten maken met de Medtronic-familie is er een programma vol leuke activiteiten voorbereid. De dag begint met een presentatie over de organisatie waar je binnenkort aan de slag gaat. Daarna volgt er een speeddate kwartier waarin je kunt losbranden met al jouw vragen. Uiteraard zou het geen Meet & Greet zijn zonder rondleiding. Hier krijg je een kijkje in de keuken nog voor je in dienst treed. Na ongeveer een uur en tien minuten zit het programma erop en kun jij met volle overtuiging zeggen dat je aan de slag wilt bij Medtronic! 

Logistiek bij Medtronic

Neem alvast een kijkje achter de schermen bij Medtronic

Hoe meld ik mij aan?

De Meet & Greet vindt plaats op 9 augustus en 13 september tussen 10:00 en 12:00 uur. Lijkt dit je wel wat? Meld je via het onderstaand formulier meteen aan!

Medtronic I Meet and Greet

loading