Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Decemberheld ochtenddienst PostNL Amsterdam

Vacature bij: PostNL
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 25 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2253 per maand € 13,00 per uur
Vacaturenummer: 25523
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Je hoort wel eens zeggen dat échte superhelden niet uitslapen. Nee, nog nooit iemand dat horen zeggen? Vroege vogels vangen de dikste wormen dan? Beide zijn in ieder geval helemaal waar wanneer jij deze decemberperiode in de ochtenddienst bij PostNL gaat werken! Als decemberheld zorg jij er in het sorteercentrum voor dat alle post op tijd aankomt waar het moet zijn. Daarmee draag jij direct bij aan heel wat geluksmomenten (en een zwaardere portemonnee) tijdens deze koude decembermaand. Een bijkomend voordeel van in de ochtend werken is dat je de rest van de dag lekker veel tijd voor jezelf hebt. Zijn jouw superkrachten in de ochtend op hun best? Lees dan snel verder en vergeet niet om vandaag nog te solliciteren!

 

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere postsorteerders, ofwel decemberhelden, die in de ochtenddienst willen werken bij PostNL.

 

In het postsorteercentrum van PostNL controleer, label en sorteer jij machinaal alle brieven en pakketten die binnenkomen. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar met een team van gemotiveerde collega’s! Naast het beheren van de sorteerlijnen ga jij postcodes invoeren in het PostNL-systeem en verhelp je kleine storingen. Door jouw harde werk komen kerstkaarten op tijd aan en liggen de juiste pakketjes straks onder de correcte kerstbomen. Niet alleen PostNL, maar heel Nederland is jou dankbaar!


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 13,28 per uur en vanaf 1 december wordt dit verhoogd naar € 13,40 per uur (inclusief 20% ploegentoeslag en vanaf 21 jaar en ouder)
 • Flexibele werktijden, parttime functie voor minimaal vier diensten per week in de ochtend
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Feestdagenbonus van 100% bovenop jouw salaris
 • Reiskostenvergoeding conform cao PostNL
 • Een gezellige werksfeer en werken bij hét bekendste postbedrijf van Nederland


Hier ga je werken

Een beter moment dan de feestdagen bestaat er bijna niet om een kaart of pakket te versturen. We willen natuurlijk allemaal aan onze vrienden en familie laten weten dat we aan hen denken. Als het grootste postbedrijf van Nederland, begrijpt PostNL dit als geen ander! Daarom bereid PostNL zich elk jaar weer voor op deze monsterklus door te zoeken naar helden, decemberhelden! Kom jij jouw superkrachten dit jaar inzetten bij PostNL?

 

Werktijden

In deze drukke tijden is PostNL op zoek naar superhelden voor de ochtenddienst van 6.00 tot 12.00 uur. Voor het werken in de ochtend ontvang je een mooie toeslag van 20% bovenop jouw salaris! Over het algemeen wordt er van maandag tot en met zaterdag gewerkt, maar het kan voorkomen dat je soms op zondag werkt. Wij vragen dat jij minimaal vier diensten per week beschikbaar bent.

Wat? Je wil zelfs meer werken? Over superhelden gesproken! In overleg is dit zeker een mogelijkheid.Dit neem je mee

 • Minimale beschikbaarheid van vier diensten per week
 • Ten minste zestien jaar oud, tenzij je avond- en/of nachtdiensten wilt werken, dan dien je minimaal achttien jaar oud te zijn
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het lezen en verwerken van Nederlandstalige post en het begrijpen van Nederlandstalige veiligheidsinstructies
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, het sorteercentrum is namelijk slecht bereikbaar met het OV

 

Verder zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Amsterdam Westpoort zou wonen, bijvoorbeeld in Zwanenburg, Zaandam Haarlem of Amsterdam. Tot slot ben je in staat om fysiek zwaardere werkzaamheden te verrichten.


Ben jij enthousiast? Kom dan heldendaden verrichten in het sorteercentrum van PostNL! Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk