Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Financieel Adviseur ING Alkmaar

Vacature bij: ING
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 20 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2773 - 3293 per maand € 16,00 - 19,00 per uur
Vacaturenummer: 25293
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Kans op een vast contract
 • Ontwikkel mogelijkheden

Dit ga je doen

In een digitale wereld kan menselijk contact het verschil maken. Wij geloven dat klanten het beste geholpen worden door de kracht van mobiel bankieren te combineren met de kracht van persoonlijk en deskundig contact. ING biedt de menselijke maat binnen een digitale bank. Oprecht en met aandacht. Klanten kiezen voor dagelijkse bankzaken voor het gemak van digitaal en mobiel bankieren. Snel, simpel en veilig. Toch hebben zij soms behoefte aan persoonlijk contact. Dit als zij hulp nodig hebben, advies of een bevestiging zoeken. Zij zijn op zoek naar begrip, sparren of een zetje in de rug. Ben jij het visitekaartje van ING? Wij zijn op zoek naar collega's voor de ING.
 

Uitzendbureau Manpower zoekt een financieel adviseur voor ING in Alkmaar.
 

Als Financieel Adviseur ben jij het persoonlijke en relevante contact voor klanten in het ING Huis. Het visitekaartje van ING! Je bent de coach voor klanten als het gaat om bankzaken. Veel kan de klant is digitaal, maar jij helpt ze altijd naar meer. Je toont lef en durf om met elke klant in gesprek te gaan. Je hebt een duidelijke interesse in de ander. Stelt vragen en luistert. Zo maak jij een snelle en persoonlijke verbinding, een one minute vriendschap. Het is jouw taak om snel, klantvriendelijk en specifiek een inventarisatie te doen in het gesprek. Een financiële scan van de persoonlijke situatie. Je maakt handig gebruik van tooling en begeleidt de klant bij zijn of haar probleem. Bijvoorbeeld het berekenen van een maximaal hypotheekbedrag samen met de klant, klanten te informeren over een beleggingsrekening, uit te leggen wat het effect is van aflossen op de hypotheek, het begeleiden van het verhogen van een hypotheek, of het helpen van een startende ondernemer met relevante diensten en producten. Je weet met jouw deskundigheid te inspireren.


Je hebt de kennis en vaardigheid om de gesprekken zelf te voeren met klanten, maar weet ook zeer goed wanneer een collega van een adviesteam de klant beter verder kan helpen. Dan zorg je voor een warme overdracht. Met klanten die direct op het ING komen, maar waar persoonlijk contact voor klant en ING waardevol direct zijn, ga telefonisch in gesprek. Daarbij weet je met jouw drive en enthousiasme ook onze (potentiële) klanten telefonische te benaderen en uit te nodigen voor een adviesgesprek. Bijvoorbeeld met klanten voor wie beleggen interessant kan zijn, of het nabellen van oriënterende hypotheek klanten die op zoek zijn naar een woning. Zo draag je actief bij aan het succes van andere adviesteams.

Als Financieel Adviseur help jij klanten bij digitaal bankieren. Niet door de handeling over te nemen van de klant, maar door de klant te empoweren dit zelf te doen. Doe het zelf bankieren. Zo wordt de klant digitaal zelfredzaam. En voor klanten die al digitaal bankieren, ben jij de ambassadeur om te vertellen wat er allemaal nog meer kan. Nieuwe features in de App? Jij weet het. Nieuwe slanke functionaliteit? Jij weet hoe het werkt. Proactief laat je klanten deze nieuwe mogelijkheden zien, nog meer zaken zelf digitaal kunnen regelen.

 

Dit krijg je

Spreekt deze functie van Financieel Adviseur bij ING ja aan? Dan is het belangrijk om te weten waarvoor je het natuurlijk doet.
 • Een mooie investering bij één van de grootste banken van Nederland
 • Fulltime baan voor 36 uur per week
 • Een startsalaris van €16,23. Dit kan bij goed functioneren en gerealiseerd van WFT's (Vermogen en Hypothecair Krediet) oplopen tot €18,99 per uur.
 • Het kostenbesparend gemaakt van meer WFT's waarmee je kennis in de financiële wereld vergroot
 • Reiskostenvergoeding
 • Werken in een zelfsturend team waarbij je een eigen inbreng hebt
 • Persoonlijke groei en werk met mogelijkheden
 • Een informele met innovatieve collega's
 • Kans op een contract bij onze opdrachtgever ING
 • Flexibel werken zodat nieuwe ideeën sneller tot leven komen


Hier ga je werken

De ING Huizen zijn dé plek waar wij klanten ontmoeten. Als Financieel Adviseur laat jij zien wat dit concreet betekent. Je toont ondernemerschap en durft initiatief te nemen. Dit doe je door ontmoetingen met klanten op de ING Huizen te organiseren. Inspirerende themabijeenkomsten, een workshop mobiel bankieren, een geldles voor kinderen of een meet-up voor startende ondernemers.

Met het team plan je dit vooruit, en nodig je klanten uit voor deze evenementen. En tijdens het evenement ben jij de gastheer van gastvrouw die zorgt voor die persoonlijke ontmoeting.Dit neem je mee

Onze grootste verwachting is dat je nieuwsgierig bent, blijft leren en vanuit je persoonlijke purpose je verantwoordelijkheid neemt. In ruil daarvoor ondersteunen wij jou om je te ontwikkelen tot een nog betere versie van jezelf. Tenslotte zijn er veel ontwikkelmogelijk- en doorgroeimogelijkheden die zorgen voor een uitdagende loopbaan.
 

 • Je hebt een HBO denk- en werkniveau
 • Je beschikt over de diploma's WFT Basis, WFT Consumptief Krediet (Vermogen en Hypothecair Krediet zijn een pré). Heb je niet alle WFT's of ben je al wel bezig met WFT basis? Ook dan kan je solliciteren, we gaan graag in gesprek met jou!
 • Je bent communicatief sterk en kunt complexe onderwerpen voorstellen
 • Je hebt lef en een commerciële drive
 • Ondernemendheid zit in je bloed en je kan activiteiten plannen en organiseren van goed kwalitatief niveau
 • Je hebt kennis van economische en financiële ontwikkelingen, en houdt dit proactief bij
 • In een snelle veranderende omgeving heb jij de passie om continu te verbeteren
 • Je bent flexibel in werktijden, de ING huizen zijn namelijk ook op zaterdag geopend
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met klantcontact en klantbeleving vanuit een hospitality achtergrond, de retail of dienstverlening
 

Herken jij jezelf? Ben jij enthousiast? Wil je graag een afwisselende baan met klant en winstgevende contacten in een ambitie? Solliciteer dan snel!Doorsturen
 
Uitzendwerk