Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

E&I Technician

Vacature bij: Du Pont de Nemours (Nederland) B.V.
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 23 september 2021
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 2000 - 2400 per maand € 14,42 - 17,31 per uur
Vacaturenummer: 25238
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Machines zijn het kloppende hart van het productieproces ! Ben jij de monteur die kan garanderen dat alles soepel verloopt? Heb jij minimaal een  mbo-4 diploma in de richting van elektrotechniek of ben je momenteel nog bezig met het afronden van je studie? Zie jij een veelzijdige baan waarin je werkt binnen een ervaren en gedreven team wel zitten? Wil je daarbovenop ook nog eens kans maken op een brutosalaris tot € 2 .400, - per maand en reiskostenvergoeding ? Wacht dan niet en lees snel verder! 

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een monteur voor DuPont in Dordrecht. 

Als onderhoudsmonteur bij DuPont ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van de installaties. Je komt terecht in een team van drie andere collega’s met veel ervaring; een ideale leeromgeving voor iemand die een kans zoekt om door te breken in het vak. Ook werk je nauw samen met reliability  engineers bij het analyseren van storingen, het ontwikkelen van oplossingen en het installeren  van nieuwe apparatuur en systemen.

Dit krijg je 

 • Brutosalaris tussen € 2.000 , - en € 2.400, - per maand
 • Fulltime baan van 32 tot 40 uur per week 
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 7 ,43 per werkdag
 • Toegang tot meer dan 200 online cursussen via Manpower Academy 
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken 


Hier ga je werken

DuPont is één van ‘s werelds grootste  bedrijven gespecialiseerd in de productie van onder meer hoogwaardige technische kunststoffen. Wereldwijd heeft DuPont meer dan 100 fabrieken. In Dordrecht maakt het bedrijf met ruim 200 collega’s DuPont™ Delrin®, een kunststof die zo hard is als staal, maar veel lichter, niet oxideert en geen olie of kogellagers nodig heeft voor een soepele mechanische beweegbaarheid . Delrin® wordt gebruikt in onder meer auto’s, vliegtuigen, medische toepassingen en dagelijkse gebruiksvoorwerpen. De rode knop van je autogordel? Die is gemaakt van Delrin®. De  tandwieltjes in je elektrische tandenbostel of boormachine: Delrin® van DuPont. Je gebruikt het product waarschijnlijk dagelijks, zonder dat je er erg in  hebt.

Werkuren 
Jij werkt van maandag tot en met vrijdag tijdens een dagdienst. 
 

Dit neem je mee

 • Een afgerond e mbo-4 diploma in de richting elektrotechniek of op dit moment bezig aan een studie elektrotechniek op minimaal niveau 4
 • Kennis van systemen als PLC, DCS en ervaring in de meet - en regeltechniek
 • Beschikbaarheid van ten minste 32 uur per week 
Daarnaast ben je bij voorkeur woonachtig in de buurt van Dordrecht, Rotterdam, Spijkenisse, Gorinchem of Ridderkerk

Voldoe jij aan de eisen en ben je enthousiast geworden van de vacature? Wacht dan niet en solliciteer direct! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op. 

 

Doorsturen
 
Uitzendwerk