Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Klantadviseur Rabobank

Vacature bij: Rabobank
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 18 oktober 2021
Uren per week: 20
Salaris: Indicatie per maand
€ 2059 - 2942 per maand € 23,76 - 33,95 per uur
Vacaturenummer: 23899
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Thuiswerk mogelijkheid
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Als klantadviseur bankzaken voor zakelijke relaties weet jij met jouw communicatieve vaardigheden tot de kern van elk probleem te komen! Zo weten deze zakelijke relaties precies waar ze op kunnen rekenen, namelijk de vertrouwde dienstverlening van de Rabobank. In ruil voor jouw uitmuntende service kun je rekenen op een brutosalaris tot € 18,86 per uur, en je bouwt daarnaast pensioen op via Manpower. Meer weten over deze buitenkans? Lees snel verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere klantadviseurs bankzaken voor zakelijke relaties voor Rabobank.

Let op: dit is een landelijke vacature waarbij je vanuit huis werkt. Omdat je geen reistijd hebt, maakt het niet uit waar je woont!

Als adviseur bankzaken voor zakelijke relaties ben jij het visitekaartje van de Rabobank. Jij beantwoordt vragen die binnenkomen via de telefoon en na verloop van tijd sta je klanten ook per chat te woord. Naast het beantwoorden van klantvragen houd jij je bezig met het optimaliseren van de werkprocessen van de Rabobank. Als jij verbetermogelijkheden ziet, dan mag je die uitspreken! Zo kan jij de zakelijke klanten van Rabobank elke dag beter van dienst zijn.

Dit krijg je

 • Bruto-uurloon van € 13,20 tot € 18,86 per uur, afhankelijk van jouw ervaring
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Parttime of fulltime functie van 20 tot 36 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Een laptop en headset van Rabobank
 • Gratis trainingen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is Rabobank. Bij deze financiële dienstverlener van niveau ga jij bijdragen aan een belangrijk overkoepelend doel: het werken aan een betere toekomst. Rabobank schept door middel van uitstekende dienstverlening en nauwe samenwerking een betere maatschappij en leefomgeving voor alle Nederlands. 

Als klantadviseur ga jij aan de slag op de afdeling Bedrijven. Deze afdeling biedt diensten en producten op het gebied van dagelijkse bankzaken aan zakelijke klanten van Rabobank. Per telefoon en chat kunnen klanten contact opnemen met medewerkers zoals jij, om vragen voor te leggen en informatie in te winnen. Voor je met deze baan begint, doorloop je een inwerktraject waarin je leert te werken met de systemen van Rabobank. Ook leer je alle vaardigheden die nodig zijn om klanten te woord te staan. Dit traject is op fulltime basis en duurt vier weken.

Werktijden
Bij Rabobank werk je 20 tot 36 uur per week. Je kunt zelf kiezen of je parttime of fulltime wil werken. Er wordt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur gewerkt en op zaterdag van 8.00 tot 17.30 uur. Je geeft van tevoren je beschikbaarheid op en ontvangt uiterlijk vier weken van tevoren je rooster, zodat je precies weet wanneer je werkt. Momenteel wordt bij Rabobank volledig vanuit huis gewerkt. Om dit te faciliteren, ontvang je een laptop en headset zodat jij een goede thuiswerkplek kunt creëren.

Dit neem je mee

 • Ten minste een mbo-4-diploma
 • Bereidheid om binnen zes maanden een Wft Basis-certificaat te behalen, indien je hier nog niet over beschikt
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (vanwege veelvuldig contact met Nederlandssprekende klanten) 
 • Fulltime beschikbaarheid tijdens de eerste vier weken, in verband met het opleidingstraject
 • Beschikbaarheid van minstens 20 uur per week na het inwerktraject

Daarnaast is het belangrijk dat je kort en bondig informatie kunt delen en dat je van aanpakken weet, want je gaat met ondernemers werken.


Of je nu in Utrecht, Hilversum, Amsterdam of Haarlem woont, Rabobank maakt graag kennis met jou!

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!Doorsturen
 
Uitzendwerk