Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Customer service medewerker buitenland VGZ Eindhoven

Vacature bij: VGZ
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 13 oktober 2021
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 1994 per maand € 14,38 per uur
Vacaturenummer: 8242
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

*click* Hoor je dat? Dat is een klant van VGZ die tevreden de hoorn weer op de haak legt. Wie daarvoor verantwoordelijk zijn? De gemotiveerde customer service medewerkers bij VGZ die klanten dagelijks voorzien van deskundig advies, gerichte hulp en een luisterend oor. Voor jouw inzet en kennis ga je beloond worden met een brutosalaris van € 14,38 per uur, volledige reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Is dit jouw nieuwe baan? Lees gauw verder om daarachter te komen en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower zoekt voor VGZ in Eindhoven een customer service medewerker voor klanten die in het buitenland wonen.

Als customer service specialist bij VGZ ben jij verantwoordelijk voor de klanten die wonen en werken in het buitenland. Hoewel veel basisvragen samen met jou opgelost kunnen worden, kun je bij complexere vragen altijd terugvallen op deskundige collega’s. Dit geldt niet alleen voor vragen, maar ook voor klachten en andere op- en aanmerkingen. Tijdens dit klantcontact voorzie jij de klant ook van deskundig advies en bied je een luisterend oor. Hierbij is het belangrijk dat jij communicatief en empathisch vaardig bent. Tot slot speel jij een proactieve rol binnen het team, zijn werkwijzen en de uitvoering van de missie van VGZ: samen werken aan een gezonder Nederland, en in dit geval, ook daarbuiten.


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 14,38 per uur
 • Parttime functie van 32 uur per week
 • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding conform cao VGZ
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Een werkgever met aanzien op jouw cv
 • Pensioenopbouw via Manpower  na 26 gewerkte weken
 • Gratis online trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is VGZ, een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. VGZ kent een heldere missie: samen werken aan een gezonder Nederland, elke dag weer. Binnen jouw rol als customer service medewerker draag jij direct bij aan het realiseren van deze missie. Jouw werk kent dus een groot maatschappelijk belang! VGZ helpt zorgaanbieders om hun zorg beter te doen passen bij situaties en wil dat de zorg in één keer goed gaat. Dit principe van ‘first time right’ is prettig voor klanten van VGZ en hierdoor blijft zorg betaalbaar.
 

Je werkt binnen de grotere afdeling in een klein, hecht team. De werkomgeving van VGZ is fris en kleurrijk en de werksfeer wordt omschreven als informeel en gemoedelijk. Je kunt rekenen op een echt saamhorigheidsgevoel en voelt je binnen de kortste keren thuis!

Werktijden
In deze parttime functie werk je van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden.Dit neem je mee

 • Minstens hbo denk- en werkniveau aantoonbaar door ofwel een diploma of een assessment
 • Ten minste één jaar werkervaring in een klantgerichte functie, bijvoorbeeld als klantenservice medewerker, customer service, klantadviseur of vergelijkbaar
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, in verband met veelvuldig klantcontact
 • Een Wft-Zorg certificaat of de bereidheid dit te behalen voor je met je baan begint (op kosten van Manpower)
 • Beschikbaarheid van 32 uur per week


Spreek jij hiernaast een aardig woordje Engels en/of Duits? Dan heb jij zeker een streepje voor! En als jij ook kennis hebt met Agile werken dan kan het helemaal niet meer stuk! Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Eindhoven, Helmond, Tilburg, Veghel, Valkenswaard of Deurne zou wonen.

Voldoe jij aan alle eisen? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog, dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op!Doorsturen
 
Uitzendwerk