Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Transportplanner Wanssum

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 08 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2400 - 3200 per maand € 13,85 - 18,46 per uur
Vacaturenummer: 22606
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Als transportplanner met minimaal één jaar relevante ervaring weet jij het nodige van het plannen van ritten én van Navision. Daarom ben jij de perfecte persoon om deze rol in Wanssum te gaan vervullen. Je zorgt ervoor dat alle goederen efficiënt zijn beladen en netjes volgens de planning bij klanten worden bezorgd. Waarom kies jij voor deze vacature? Omdat je niet alleen direct op contract gaat bij je nieuwe werkgever, maar ook omdat je een salaris tot € 3.200,- bruto per maand tegemoet kunt zien. Laat deze kans niet liggen en lees snel verder!

Manpower zoekt een transportplanner voor een bedrijf in Wanssum, nabij Venray.

Het plannen van transportopdrachten in binnen- en buitenland is geen gemakkelijke klus, maar met jouw ervaring weet jij waar je moet beginnen! Jouw doel is om de ritten zo efficiënt mogelijk te beladen en te plannen. Hierbij dien je rekening te houden met verschillende factoren, waaronder klantenwensen, geldende wetgeving, beschikbaarheid van mensen én materiaal en afspraken die binnen de organisatie gemaakt zijn. Dankzij jouw werk kunnen goederen bezorgd worden in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast voer jij alle transportgegevens in en fungeer je als aanspreekpunt voor chauffeurs en comakers. Zij kunnen bij jou terecht wanneer ze vragen hebben over rijinstructies en calamiteitsmeldingen, maar ook wanneer zij verlof willen aanvragen. In deze rol rapporteer je aan het Hoofd Planning.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Brutosalaris tussen € 2.400,- en € 3.200,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij een logistieke onderneming die gevestigd is in Wanssum, vlakbij Venray. Jouw toekomstige werkgever heeft locaties in binnen- en buitenland en je zult regelmatig contact hebben met jouw collega’s in Antwerpen. Zelf heb je twee collega-planners die samen met jou vanuit het kantoor in Wanssum de transporten inplannen.

Op dit moment is de bedrijfsnaam nog vertrouwelijk. Later in het sollicitatieproces delen we graag meer informatie met jou. 

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag in dagdienst.

Dit neem je mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Kennis van Navision
 • Ten minste één jaar werkervaring als transportplanner, logistiek planner, expeditiemedewerker of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 
Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Wanssum, Venray, Horst of Boxmeer.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Vaste baan