Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Administratief medewerker uitkeringen UWV Arnhem

Vacature bij: Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 22 september 2021
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per uur
€ 2141 - 3129 per maand € 13,00 - 19,00 per uur
Vacaturenummer: 7319
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Werken bij een bekende werkgever, waarbij jij jouw analytische vaardigheden toe kunt passen? Als jij toe bent aan een frisse wind, een nieuwe uitdaging én een mooie aanvulling op je CV, dan heeft Manpower een unieke kans voor jou! Zo krijg je een passend brutosalaris tot wel € 18,70 per uur, reiskostenvergoeding, interne trainingen en goede werksfeer binnen een functie waarin je iets kunt betekenen voor je medemens. Het hoort allemaal bij deze vacature, dus lees snel verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere administratief medewerkers uitkeringen voor UWV Arnhem.


Als medewerker uitkeringsadministratie werk je op de backoffice van de organisatie. Als team ben je verantwoordelijk voor het beheren van klantdossiers, met name van uitkeringsgerechtigden. Hierbij onderhoud je zowel bestaande als nieuwe klantdossiers. Aan de hand van wet- en regelgeving bepaal je het recht, hoogte en duur van de uitkering. Concreet kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Onderhouden van bestaande en nieuwe dossiers
 • Bepalen van het recht, de hoogte en de duur van een uitkering (o.b.v. wet- en regelgeving)
 • Onderhouden van contact met de klant als er bijvoorbeeld nog vragen of opmerkingen zijn
 • Opvolgen van openstaande meldingen in het systeem

In deze functie werk je met veel juridische dossiers, dus het is belangrijk dat jij juridisch onderlegd bent of ervaring hebt met juridische en/of financieel administratieve werkzaamheden.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 13,29 en € 18,70 per uur
 • Fulltime baan van 38 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Royale reiskostenvergoeding (afhankelijk van jouw vervoersmiddel)
 • Werken op een centrale, goed bereikbare locatie
 • Intern opleidingstraject tot volwaardig uitkeringsdeskundige
 • Blijven investeren in jezelf en in de medemens


Hier ga je werken

UWV, het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen, zorgt dat werknemersverzekeringen in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast verzorgt UWV gegevens- en arbeidsmarktdienstverlening als zelfstandig bestuursorgaan, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken. Jij komt te werken op de divisie Uitkeren. De divisie Uitkeren zorgt voor inkomen als werken voor mensen niet direct of niet meer mogelijk is. Dat inkomen kan een uitkering zijn volgens onder andere: Werkloosheidswet (WW), Ziektewet (ZW) of de Arbeidsongeschiktheidswet.

Werkloosheidwet (WW)
Als je op de werkloosheidswet uitkering (WW) komt te werken ben jij degene die de uitkeringsaanvragen binnen de kaders van de WW beoordeelt. Je levert hierbij maatwerk voor de klanten, hierbij kijk je naar de eventuele gevolgen die van toepassing kunnen zijn op individuele gevallen. Ook ben je verantwoordelijkheid voor de continuering van de dossiers. Denk aan andere in- en/of externe behandelaars, deze stakeholders informeer je over de gevolgen van jouw beslissingen.

Arbeidsongeschiktheidswetten (AW)
De Arbeidsongeschiktheid (AW) uitkering is de eerste stap nadat een klant gekeurd is door Sociaal Medische Zaken, hierbij ben je verantwoordelijk voor het continueren tot en met afsluiting van het dossier. Deze dossiers zijn vrij uitgebreid en kunnen op verschillende aspecten betrekking hebben binnen de arbeidsongeschiktheidswetten. Ook hierbij beslis je zelfstandig over wijzigingen op de toegekende en lopende AW claims in het kader van de uitvoering van arbeidsongeschiktheidswetten en zorgt eventueel voor invordering.

Werken met Zinhoud
‘Wie werkt bij UWV, werkt aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Wij zorgen voor een uitkering voor wie daar recht op heeft en helpen mensen bij het vinden van werk. Dit is zinvol werk met inhoudelijke uitdaging. UWV noemt dit: werk met zinhoud. Vacatures en meer informatie zijn  hier te vinden.’

Werktijden
In deze fulltime functie werk je 38 uur per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur.Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 4 diploma, bij voorkeur in een juridische richting
 • Ten minste zes maanden stage- of werkervaring in een juridische en/of financieel administratieve functie, bijvoorbeeld als juridisch administratief medewerker, financieel administratief, juridisch medewerker, paralegal, boekhoudkundig medewerker, medewerker financiële administratie, medewerker crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder of vergelijkbaar
 • Minimaal 38 uur per week beschikbaar
 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen waarin staat dat jij nooit in aanraking bent geweest met politie en/of justitie

 

Bij voorkeur ben jij woonachtig in of in de buurt van Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Veenendaal of Apeldoorn.


Is dit jouw nieuwe baan en voldoe jij aan alle functie-eisen? Solliciteer dan nu direct!


Wil jij in aanmerking komen voor meerdere locaties? Dan volstaat één sollicitatie.Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)