Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Productiemedewerker regio Apeldoorn

Vacature bij: Diverse opdrachtgevers
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 18 juni 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1740 - 2436 per maand € 10,04 - 14,05 per uur
Vacaturenummer: 21054
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag

Dit ga je doen

Wil jij graag carrière maken binnen de productie of techniek? Manpower helpt je graag op weg! Wij hebben productie- en technische vacatures openstaan bij verschillende bedrijven in de omgeving van Apeldoorn. Wij gaan met jou in gesprek om de perfecte nieuwe baan voor jou te vinden. Het is belangrijk dat je over een technisch diploma op minimaal mbo-3 niveau en/of minstens een jaar ervaring in de productie of techniek beschikt. Streep jij deze functie-eisen moeiteloos af? Dan stellen we jou graag voor bij onze opdrachtgever(s)! Wil je weten wat we jou te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere productiemedewerkers voor verschillende bedrijven in de omgeving van Apeldoorn.

Als (technisch) productiemedewerker kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Dit is afhankelijk van de onderneming waar jij straks aan het werk bent. Bij sommige bedrijven zul je machines gaan bedienen en bij andere houd je je bezig met het monteren van onderdelen. Ook het uitlezen van technische tekeningen en het verrichten van algemene productiewerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 1.740,- en € 2.436,- per maand exclusief toeslagen
 • Ploegentoeslag als je in ploegendienst werkt 
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van jouw reisafstand
 • Gratis toegang e-learningsplatform Manpower Academy
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower


Hier ga je werken

Je kunt als productiemedewerker aan de slag bij verschillende bedrijven in de omgeving van Apeldoorn. Manpower helpt jou de opdrachtgever te vinden waar jij het beste tot je recht komt. Wij gaan met jou in gesprek om te bepalen wat jouw sterkste kwaliteiten zijn en welk bedrijf hier goed op aansluit. Geef jij de voorkeur aan een klein bedrijf of een grotere organisatie? Voel jij je thuis in een informele werksfeer of vind je het juist prettig als er een duidelijk hiërarchie is op de werkvloer? Manpower bespreekt de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek! 

Werktijden
Als fulltime productiemedewerker zijn je werktijden afhankelijk van het bedrijf waar je gaat werken. Bij sommige bedrijven wordt in dagdienst gewerkt en bij andere juist in ploegendienst. Natuurlijk nemen we jouw voorkeur hierin in overweging!

Dit neem je mee

 • Een mbo-3 diploma of hoger in technische richting, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Metaal, Installatietechniek of vergelijkbaar
OF
 • Ten minste één werkervaring in de productie of techniek, bijvoorbeeld als productiemedewerker, operator, assemblagemedewerker of vergelijkbaar

Ook voldoe je aan de volgende functie-eisen:
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, bijvoorbeeld een fiets, auto, brommer of scooter
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week 

Daarnaast woon je bij voorkeur in (regio) Apeldoorn, Zutphen, Deventer of Eerbeek.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk