Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Heftruckchauffeur Apeldoorn

Vacature bij: Diverse opdrachtgevers
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 15 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1827 - 2175 per maand € 10,54 - 12,55 per uur
Vacaturenummer: 21051
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Heb jij een geldig heftruckcertificaat of reachtruckcertificaat op zak en zoek jij een nieuwe baan? In dat geval zoekt Manpower graag met jou mee! Wij hebben verschillende vacatures beschikbaar in de omgeving van Apeldoorn en zoeken met jou naar de perfecte match. Via Manpower kun je rekenen op een brutomaandloon tot € 2.175,-, pensioenopbouw, online trainingsmogelijkheden én reiskostenvergoeding. Wil je meer weten over dit aanbod? Lees dan gauw verder en vergeet niet te solliciteren! 

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere heftruckchauffeurs voor verschillende bedrijven in regio Apeldoorn.

Als heftruckchauffeur ga jij producten in het warehouse of magazijn op de juiste plek neerzetten. Dit doe je met behulp van een heftruck en/of reachtruck en aan de hand van pakbonnen. Jouw collega’s kunnen deze producten vervolgens verzamelen en verzendklaar maken. Zo verloopt het logistieke proces op rolletjes!

Dit krijg je 

 • Brutosalaris tussen € 1.827,- en € 2.175,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 6,00 netto per werkdag
 • Pensioenopbouw via Manpower vanaf 26 gewerkte weken
 • Fulltime functie van 40 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower voor de lange termijn
 • Gratis trainingen volgen op e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Manpower zoekt heftruckchauffeurs en reachtruckbestuurders voor verschillende bedrijven in de omgeving van Apeldoorn. Je werkt in de magazijnen en warehouses van onze opdrachtgevers. Wij kijken in overleg met jou waar jij het beste tot je recht komt. Daarna ga jij bij het bedrijf op gesprek om te kijken of er een klik is. Manpower helpt jou de perfecte baan te vinden!

Werktijden
De werktijden voor deze baan zijn afhankelijk van het bedrijf waar jij gaat werken. Je werkt ofwel in dagdienst ofwel in ploegendienst. Als je in twee-, drie- of vijfploegendienst komt te werken, krijg je natuurlijk een extra toeslag bovenop je salaris! Uiteraard houden wij rekening met jouw voorkeur wat betreft werktijden.

Dit neem je mee

 • Een geldig heftruck- en/of reachtruckcertificaat
 • Minstens één jaar ervaring met het besturen van een heftruck of reachtruck, bijvoorbeeld als heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of heftruckbestuurder
 • Fulltime beschikbaarheid van 40 uur per week

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Apeldoorn, Deventer, Vaassen of Twello.
 
Voldoe jij aan alle functie-eisen en wil je graag op korte termijn beginnen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk