Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Regiomanager Rotterdam

Vacature bij: Belfor
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 26 maart 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,42 - 20,19 per uur
Vacaturenummer: 20257
Interessant voor jou
 • Pensioenregeling
 • Auto van de zaak
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Voel jij je thuis in een leidinggevende rol en vind je het leuk om projecten van begin tot eind te overzien? Dan heeft Manpower een baan die perfect bij jou past. Als regiomanager ga jij werken in Rotterdam en omstreken en zorg je ervoor dat projecten bij jouw nieuwe werkgever op rolletjes lopen. Niet alleen kun je in ruil hiervoor rekenen op een direct contract, je ontvangt ook een brutomaandloon van maximaal € 3.500,- plus een auto, laptop, tablet én telefoon van de zaak! Pak deze kans en lees snel verder, want Manpower zoekt jou!

Manpower zoekt een regiomanager voor een bedrijf in Rotterdam.

Ben jij klaar om hét gezicht van jouw nieuwe werkgever te zijn? Als regiomanager ga jij in de omgeving van Rotterdam het reilen en zeilen van de vestiging in goede banen leiden. Zo zorg je ervoor dat projectmanagers en de backoffice worden aangestuurd om zo budgetdoelstellingen te realiseren. Niet alleen de projecten, marges en winst vallen onder jouw scherpe oog, maar je zorgt er ook voor dat de werksfeer binnen het bedrijf goed blijft. Projecten vallen van de opstartfase tot de oplevering onder jouw hoede en jij streeft te allen tijde de hoogste kwaliteit van dienstverlening na. Je bent regelmatig aanwezig om de nodige zaken aan te sturen. Ook onderhoud je waar nodig contact met opdrachtgevers en klanten en beheer je de projectadministratie. Daarnaast adviseer jij de directie over organisatorische, financiële en operationele activiteiten. Deze baan mag zich met recht veelzijdig noemen!

Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Brutosalaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- per maand
 • Auto van de zaak en een telefoon, laptop en tablet om tijdens je werk te gebruiken
 • Mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Goede pensioenregeling bij je nieuwe werkgever en ATV-dagen
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Studytube via Manpower


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij een bedrijf dat wereldwijd bekend staat als dé dienstverlener op het gebied van calamiteiten. Er werken in totaal ruim 11.000 medewerkers in ruim vijftig landen over de hele wereld. Jouw toekomstige collega’s bieden professionele hulp en bijstand voor, tijdens en na calamiteiten. In Nederland is deze onderneming actief in Rotterdam, Uden, Weesp, Heerlen en Alkmaar. De werksfeer binnen het bedrijf wordt omschreven als informeel. 

Op dit moment is de bedrijfsnaam nog vertrouwelijk. Later in het sollicitatieproces delen we graag meer informatie met jou.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantooruren.

Dit neem je mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Affiniteit met de schoonmaak- en calamiteitenbranche
 • Minimaal drie jaar leidinggevende werkervaring, bijvoorbeeld als regiomanager, (technisch) accountmanager, project engineer of vergelijkbaar 
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, in verband met communicatie met Engels- en Nederlandssprekende collega’s
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Kennis van Microsoft Office applicaties en Windows
 
Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht of Schiedam.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Vaste baan