Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Klantenservice medewerker VGZ Arnhem

Vacature bij: VGZ
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 juni 2021
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per maand
€ 2367 per maand € 14,37 per uur
Vacaturenummer: 8220
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget
 • Kans op een vast contract

Dit ga je doen

Een expert op het gebied van customer service kan elke klantvraag beantwoorden. Voor een ingewikkeld vraagstuk draai jij je hand niet om, want jij hebt een database met informatie tot jouw beschikking. Wil jij een échte specialist worden in klantadvies? In ruil voor jouw inzet kun je rekenen op een dekkende reiskostenvergoeding, een brutoloon van € 14,38 per uur en maak je kans op een vast contract bij VGZ. Meer weten over deze kans om je te ontwikkelen? Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!
 
Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere klantenservice medewerker voor VGZ in Arnhem.

In de rol van klantenservicespecialist bij VGZ ben jij niet zomaar een klantenservicemedewerker. In plaats van klantvragen door te verbinden en terugbelafspraken te maken ga jij iedere klantvraag beantwoorden. Hierbij maak je gebruik van een uitgebreide digitale database. Voor elke complexe klantvraag en uitzondering op de regel is hierin een passende oplossing te vinden! Jij bent een expert op het gebied van klantadvies en zorgt ervoor dat jij de situatie voor elke klant kunt verbeteren. Soms doe je dat door een uitgebreider zorgpakket aan te bieden en soms zet jij een nieuwe manier van webcare in om de klant nog beter te kunnen bedienen. Deze proactieve manier van werken maakt de customer service afdeling van VGZ afwisselend en onderscheidend.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 14,38  per uur
 • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding conform cao VGZ
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Parttime of fulltime baan van minimaal 28 uur per week 
 • Vacature voor de lange termijn
 • Kans op overname door VGZ
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij VGZ, een zorgverzekeraar die geen winstoogmerk heeft. Deze coöperatie wil samen met klanten en zorgaanbieders de zorg slimmer inrichten. VGZ helpt zorgaanbieders om hun zorg beter te doen passen bij situaties en wil dat de zorg in één keer goed gaat. Dit principe van ‘first time right’ is prettig voor klanten van VGZ en hierdoor blijft zorg betaalbaar.

Binnen VGZ ga jij aan de slag in het team ‘Soepele Start’. Dit team is in het leven geroepen om klanten (opnieuw) een bewuste keuze voor VGZ te doen maken. Potentiële klanten benader je om ze te enthousiasmeren over VGZ en bij bestaande klanten benadruk je dat zij de juiste keuze gemaakt hebben. VGZ is namelijk oprecht betrokken en levert verrassend gemakkelijke service. Je werkt binnen de grotere afdeling in een klein, hecht team. De werkomgeving van VGZ is fris en kleurrijk en de werksfeer wordt omschreven als informeel en gemoedelijk. Je kunt rekenen op een echt saamhorigheidsgevoel en voelt je binnen de kortste keren thuis!

Werktijden
In deze parttime of fulltime baan werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Tijdens de piekperiode, die van begin november tot en met eind februari duurt, zijn de werktijden anders. Dan kun je doordeweeks tot 20.00 uur werken en ook op zaterdagochtend.

Dit neem je mee

 • Ten minste hbo werk- en denkniveau en de bereidheid dit met een assessment aan te tonen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het te woord staan van Nederlandssprekende klanten
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week en bereidheid om in de piekperiode zo’n vier uur per week extra te werken
 • Een Wft-Zorg certificaat of de bereidheid dit te behalen voor je met je baan begint (op kosten van Manpower)
 • In staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen

Heb je kennis van de Agile werkmethodiek? Dan heb jij een streepje voor! Ook ervaring met (commercieel) klantcontact is een pré, maar geen must. Tenslotte woon je bij voorkeur in (de buurt van) Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen of Ede.

Voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Klik dan vandaag nog op de ‘Solliciteer direct’ button om in aanmerking te komen voor deze baan.

Doorsturen
 
Uitzendwerk