Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Uitkeringsdeskundige UWV Den Haag

Vacature bij: UWV
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 10 september 2021
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per uur
€ 2141 - 3129 per maand € 13,00 - 19,00 per uur
Vacaturenummer: 1466
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede bereikbaarheid OV
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Ben jij analytisch sterk? Heb jij kennis op het gebied van sociale wetgeving vanuit stage- en/of werkervaring aangevuld met een afgeronde mbo niveau 4 opleiding? Dan verwelkomt UWV jou met open armen! Als uitkeringsdeskundige heb jij een baan waarin jij oprecht mensen verder kunt helpen. Jouw werk gaat uiteraard niet ongezien en je gaat beloond worden met een brutosalaris tot € 18,70 per uur en reiskostenvergoeding. Weten wat deze baan nog meer te bieden heeft? Lees dan gauw verder en solliciteer vandaag nog!
 
Uitzendbureau Manpower is voor UWV Den Haag op zoek naar een uitkeringsdeskundige.

De naam zegt het al een beetje: als uitkeringsdeskundige zet jij jouw kennis en kunde van uitkeringen in om, met behulp van wet- en regelgeving, te bepalen of mensen in aanmerking komen voor een uitkering. Hiervoor ga jij bezig met het verzamelen, interpreteren, verwerken en beoordelen van informatie en de administratieve afhandeling van verschillende dossiers. Verder verricht jij werkzaamheden met betrekking tot uitkeringshoogte en -duur en heb je contact met zowel interne als externe collega's!

Op wekelijkse basis vindt er ook een multidisciplinair overleg plaats waarin de complexere dossiers worden besproken. De uitkomsten van dit overleg kunnen ervoor zorgen dat er nieuwe acties opgevolgd dienen te worden.
 
Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 13,29 en € 18,70 per uur
 • Fulltime baan van 38 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower, na 26 gewerkte weken 
 • Volledige ov-vergoeding of reiskostenvergoeding vanaf tien kilometer
 • Een werkgever met aanzien op jouw cv
 • Baan voor de lange termijn
 • Werken op een centrale, goed bereikbare locatie
 • Een kwetsbare doelgroep kunnen helpen
 • Gratis volgen van meer dan tweehonderd trainingen via Manpower Academy


Hier ga je werken

Dagelijks werkt UWV eraan om het perspectief op werk en de deelname aan de maatschappij te bevorderen. Wanneer het iemand niet lukt om te werken, dan zorgt het UWV voor een passende regeling of uitkering. Dit is zinvol werk met inhoudelijke uitdaging. Het UWV noemt dit: werk met zinhoud. Wanneer jij aan de slag gaat op de werkloosheidswet (WW) ben jij degene die de uitkeringsaanvragen binnen de kaders van de WW beoordeelt. Voor de Ziektewet (ZW) ga jij je bezighouden met de wet- en regelgeving omtrent het recht tot uitkeren binnen de kaders van de ZW.  Het is een afwisselende baan waarin je echt iets kunt betekenen voor mensen. Maak jij binnenkort deel uit van het gemotiveerde team van UWV?
 

Arbeidsongeschiktheidswetten (AW) 
De Arbeidsongeschiktheid (AW) uitkering is de eerste stap nadat een klant gekeurd is door Sociaal Medische Zaken, hierbij ben je verantwoordelijk voor het continueren tot en met afsluiting van het dossier. Deze dossiers zijn vrij uitgebreid en kunnen op verschillende aspecten betrekking hebben binnen de arbeidsongeschiktheidswetten. Ook hierbij beslis je zelfstandig over wijzigingen op de toegekende en lopende AW claims in het kader van de uitvoering van arbeidsongeschiktheidswetten en zorgt eventueel voor invordering.  

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 tot en 17.30 uur. Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo-4 diploma, bij voorkeur in juridische richting
 • Minstens één half jaar stage- of werkervaring in een juridische en/of financieel administratieve functie, bijvoorbeeld als juridisch administratief medewerker, financieel administratief, juridisch medewerker, paralegal, boekhoudkundig medewerker, medewerker financiële administratie, medewerker crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder of vergelijkbaar
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Beschikbaarheid van 38 uur per week
 • In staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen
 
Hiernaast is het van belang dat jij jezelf kunt terugvinden in de onderstaande competenties: prestatie- en resultaatgericht, samenwerken en klantgerichtheid. Ook woon je bij voorkeur in de regio Den Haag, bijvoorbeeld in Zoetermeer, Leiden of Gouda.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)