Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Customer service medewerker startup Lynk & Co Maastricht

Vacature bij: N.V. Limburgs Instituut voor Ontwikkeling en Financiering ( Liof )
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 02 juli 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2422 per maand € 14,00 per uur
Vacaturenummer: V-0038125
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Jij hebt ten minste drie jaar ervaring in de klantenservice en beschikt over genoeg kennis om een customer service afdeling op te bouwen. Lynk & Co is een nieuw Mobility brand dat in 2015 is gelanceerd door de Zhejiang Geely Holding Group, de eigenaar van Volvo Cars. Zij bieden jou een unieke kans om de opstartfase van de klantenservice mee te maken en daarin mee te denken en deze vorm te geven. Gezamenlijk bouwen jullie een team op en maak jij kans om door te groeien tot teammanager of trainer! In ruil voor jouw klantgerichte instelling en inzet ontvang je een bruto uurloon van € 14,00 en pensioenopbouw. Verder maak je kans op een vast contract én de kans om te werken voor een internationale toonaangevende organisatie. Staat voor jou de klant centraal? Dan maken we graag kennis met je. Lees snel verder wat we jou nog meer kunnen bieden!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een customer service medewerker voor Lynk & Co in hartje Maastricht.

In Maastricht is het engagement center voor de Europese markt geopend. Je zal van start gaan in een team van drie Customer Engagement agents waarmee je de eerste interacties met (nieuwe) klanten gaat behandelen. Het gaat hierbij om alle communicatie tussen klanten en partners, waaronder bestellingen, leveringen van service en andere after-sales activiteiten. Deze zullen in eerste instantie binnenkomen via de chat, social media en e-mail.

In jouw werkweek ben je verantwoordelijk voor het: 

 • Realiseren van een optimale klantbetrokkenheid door alle vragen van klanten en gebruikers goed en klantvriendelijk te beantwoorden
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van het customer engagement center
 • Samenwerken met collega’s in Zweden om de basis voor een uitstekende customer service te bepalen
 • Beantwoorden van vragen die binnenkomen via de chat, sociale media, e-mail en later ook telefonisch

Dit krijg je
 • Brutosalaris van € 14,00 per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Kans op vast contract bij goed functioneren
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Lynk & Co
 • Vacature voor lange termijn
 • Gratis toegang tot het E-learningplatform Studytube via Manpower


Hier ga je werken

Je gaat werken voor Lynk & Co, een nieuw mobility lifestyle brand dat in 2015 is gelanceerd door de Zhejiang Geely Holding Group, de eigenaar van Volvo Cars. Lynk & Co richt zich op het aanbieden van mobiliteit voor consumenten en bedrijven. Eind 2017 is Lynk & Co gestart op de Chinese markt en eind dit jaar is de introductie voor de Europese markt. Alleen al vorig jaar werden er door Lynk & Co 140.000 auto’s verkocht op de Chinese markt, wat dit ’s werelds snelst groeiende automerk maakt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Götenborg, Zweden. Met collega’s van deze vestiging heb jij intensief contact om de customer service naar het hoogste niveau mogelijk te tillen.

Lynk & Co is geen nieuw automerk, maar een merk dat zich richt op mobiliteit. Mobiliteit gaat over mensen toegang geven tot beweging. Dat vertaalt zich voor Lynk & Co niet in het verkopen van meer auto's, maar in mensen de vrijheid geven om op eigen voorwaarden te reizen. Dit betekent opties hebben die flexibel, toegankelijk en technologie gedreven zijn. Zoals Netflix in de filmindustrie en Airbnb in de hotelwereld heeft gedaan, wil Lynk & Co de autoindustrie opnieuw uitvinden voor deze tijd. Wil je een maandelijks abonnement? Of koop of lease je liever de auto? In alle gevallen zorgt Lynk & Co voor een zorgeloze oplossing. Als member krijg je mobiliteit voor een vast bedrag per maand. Elke Lynk & Co auto is geschikt om als deelauto te gebruiken wanneer jij wilt. Lynk & Co werkt niet met dealers, maar alle verkoop is direct online. Daarom ben je als Engagement center agent het gezicht van Lynk & Co.

Werktijden
Omdat het een startup organisatie betreft, zal je in eerste instantie van maandag tot en met vrijdag ingeroosterd worden. De werktijden zijn dan tussen 9.00 en 18.00 uur. De planning is om begin 2021 over te gaan naar een 24 uursservice, wat betekent dat je hierop voorbereid moet zijn.

Dit is Manpower
Manpower staat altijd voor jou klaar in het zoeken naar een baan die bij jou past. Als je hebt gesolliciteerd krijg je al snel van ons een reactie. Daarnaast vinden we ook jouw professionele ontwikkeling belangrijk en krijg je daarom gratis toegang tot online leerplatform Studytube! Hier kun je talloze trainingen volgen. En werk je 26 weken bij één van onze opdrachtgevers? Dan bouw je een mooi pensioen op!

Dit neem je mee

 • Ten minste mbo denk- en werkniveau
 • Minimaal drie jaar werkervaring als klantenservice medewerker, callcenter medewerker, customer engagement agent, webcare medewerker of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van 40 uur in de week
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in verband met klantcontact en Engels is de voertaal van de organisatie
 • Goed inlevingsvermogen waardoor jij altijd klantvriendelijk antwoord kunt geven en zo maak jij de klantbeleving waar
 • Goede computervaardigheden waardoor je snel en nauwkeurig te werk kunt gaan
 • Een flexibele instelling, doordat het een functie bij een startup betreft is het belangrijk dat je zelf aansturend bent en goed weet te anticiperen wanneer er zaken veranderen

Woon je in (de omgeving van) Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Geleen, Sittard of Gulpen? Dan is dat mooi meegenomen. 

Voldoe jij aan alle eisen? Je kan per oktober starten. Solliciteer dus nu, voordat de vacature sluit!

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)