Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Volg een Finance Traineeship in de regio Amsterdam

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 mei 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0027828
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Voel jij je helemaal thuis in de financiële dienstverlening? Klinken functies als hypotheekadviseur, debiteurenbeheerder of riskmanager jou goed in de oren? Wil jij jezelf graag ontwikkelen in deze sector en zo snel mogelijk aan de slag? Lees dan snel verder want Manpower heeft een interessante vacature die bij jou past!
 
Voor onze opdrachtgever is Uitzendbureau Manpower op zoek naar meerdere financieel trainees in de regio Amsterdam. Met dit traineeship word je volledig op weg geholpen in de wereld van banking. Je begint bij de basis, gevolgd door specialisatie en aan het einde van het traject ben je in dienst als interim professional en inzetbaar bij verschillende opdrachtgevers!

Hoe ziet het traineeship eruit?
Jouw persoonlijke ontwikkeling is van groot belang en daar wordt 18 maanden hard aan gewerkt. Je wordt voorzien van een uitgebreid begeleidingstraject zodat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen!
 
Voordat je echt kunt beginnen is het belangrijk dat jij je WFT-basiscertificaat behaald. Sinds 1 januari 2017 is dit certificaat verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur vervult. Als je al in het bezit bent van een WFT-certificaat dan is dit uiteraard mooi meegenomen. Na het behalen van het certificaat ga je daadwerkelijk aan de slag als trainee banking, waar jij zowel theorie als de praktijk gaat combineren.
 
De rol die je vervult en het traject wordt in overleg vormgegeven. Je zult beginnen met een ondersteunde rol waarbij je te maken krijgt met diverse diensten zoals financieren, verzekeren, sparen en betalen. Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat jij uiteindelijk jouw rol zo goed mogelijk kan uitvoeren. Daarbij is het belangrijk dat je gedurende het traject meerdere certificaten behaald. Hoeveel of welke certificaten dit zijn, is afhankelijk van de richting die jij kiest.


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.050,- per maand op basis van 36 uur, na 18 maanden zal jouw brutosalaris opgelopen zijn naar € 2.350,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km of een NS-businesscard
 • Na één jaar in dienst te zijn kom je eventueel in aanmerking voor een leaseauto
 • Fulltime baan van 36 uur per week (32 uur per week is bespreekbaar)
 • Direct op contract bij opdrachtgever
 • Focus op jouw ontwikkeling
 
Na het afronden van diverse trainingen is het mogelijk om snel meer te verdienen!

Beschik jij over een afgeronde hbo opleiding richting financial services management (of vergelijkbaar) en ben jij in het bezit van 2 á 3 wft’s? Dan begin jij met een brutosalaris van €2.200 per maand op basis van 36 uur.

Hier ga je werken

Het traineeship die jij zal volgen is bij een grote opdrachtgever die een divers portfolio heeft aan klanten. Jij wordt gedetacheerd, wat betekent dat jij tijdens het traineeship diverse opdrachten kunt uitvoeren. Het is ook mogelijk om het volledige traject bij één opdrachtgever te doorlopen! Welke opdrachten dit precies zullen zijn, is afhankelijk van de richting die je op wilt. De opdrachtgever zal opdrachten zoeken die passen binnen een reistijd van één uur.
 
In een persoonlijk gesprek willen wij jou graag meer vertellen over de opdrachtgever. Tijdens het gesprek kun jij al jouw prangende vragen stellen!
 
In deze functie werk je 36 uur per week van maandag tot vrijdag. Je kunt eventueel kiezen om parttime aan de slag te gaan voor 32 uur per week. 

Dit neem je mee

Jouw profiel

 • minimaal een hbo of wo- diploma of je zit in de afrondingsfase
 • bij voorkeur stage- of werkervaring opgedaan in de financiële sector 
 • affiniteit met financiën
 • minstens 32 uur per week beschikbaar 
 • drive om jezelf te blijven ontwikkelen op financieel gebied
 
Bij voorkeur woon je in Amsterdam of omgeving, bijvoorbeeld in Hoofddorp, Amstelveen of Zaandam.


In overleg start je zo snel mogelijk! Volg gauw de onderstaande sollicitatieprocedure:
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever 

Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan