Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Callcentermedewerker inbound Webhelp Heerlen

Klant: Webhelp Heerlen
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 10 oktober 2019
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 1716 per maand € 11,00 per uur
Vacaturenummer: V-0032429

Dit ga je doen

Op zoek naar een baan waarin je écht iets kunt betekenen voor mensen? Als medewerker inbound klantenservice bij Webhelp beantwoord jij vragen van klanten over hun zorgverzekeringen. Met jouw ervaring als medewerker klantcontact kun jij mensen goed te woord staan en hangen ze na het telefoongesprek met voldoening op. Ga je parttime of fulltime werken? Dat beslis je zelf! Wil je meer weten over deze uitdagende baan? Lees dan vlug verder!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere inbound klantcontact medewerkers voor Webhelp in Heerlen.

Als inbound klantenservice medewerker adviseer en informeer jij klanten over hun zorgverzekering. Jij zoekt ingewikkelde vraagstukken uit die hierop betrekking hebben, bijvoorbeeld vragen over betalingen, verzekeringspakketten of vergoedingen. Je beantwoordt ook praktische vragen over de onlineomgeving van VGZ.

Jouw taak is het om de klant op een persoonlijke manier van een juist en volledig antwoord te voorzien. Daarnaast ben je ook een luisterend oor voor de klant; vaak willen zij hun verhaal graag even kwijt. Je denkt met de klant mee en bent alert op de verschillende oplossingen, bijvoorbeeld gespreid betalen of een ander verzekeringspakket. Jij zorgt ervoor dat de klant maar één keer hoeft te bellen en ophangt met een goed gevoel, ook al was het antwoord misschien niet wat de klant had gehoopt. Verder zorg jij voor een goede afwikkeling van vragen van belanghebbenden en speel jij in op verbeterslagen in de huidige werkwijzen.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van €11,00 bruto per uur 
 • Parttime of fulltime baan van 20 tot 40 uur per week
 • Eindejaarsbonus
 • Kans op een vast contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren
 • Reiskostenvergoeding volgens cao
 • Pensioenopbouw via Manpower na zes maanden
 • Gratis trainingen volgen via E-learning platform Studytube

Hier ga je werken

Webhelp is marktleider in Nederland op het gebied van klantcontact. Al ruim dertig jaar werken zij voor bekende bedrijven die hen vertrouwen als het op contact met hun klanten aankomt. In 2014 zijn ze onderdeel geworden van een van de grootste Europese spelers in customer experiences: de Webhelp Group. Webhelp groeit hard, meer dan 20% per jaar, en heeft de ambitie om wereldwijd de grootste partij te worden in customer experience.

Werktijden
In deze functie kun jij van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur werken. Tijdens de drukste periode van het jaar, de "piekperiode" die duurt van november tot en met januari, dien je ook doordeweeks beschikbaar te zijn tot en met 20.00 uur. Daarnaast kun je ook op zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur ingezet worden.

Dit is Manpower 
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op zodra jij reageert op deze vacature. Hierdoor kun jij snel starten met je nieuwe baan! Ook krijg je gratis toegang tot Studytube, ons E-learningsportaal waar je gratis trainingen kunt volgen.  

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 4 diploma  
 • Tenminste 1 jaar werkervaring als customer service medewerker, klantenservice medewerker of vergelijkbaar
 • Goede communicatieve vaardigheden (in verband met veelvuldig contact met klanten)
 • Een geldig Wft-zorg certificaat, of jij bent bereid deze opleiding vóór aanvang van de training te volgen en te behalen
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Beschikbaarheid van minimaal 20 uur per week

Verder ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Heerlen, bijvoorbeeld in Maastricht, Kerkrade of Valkenburg.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)