Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Parttime of fulltime telefonisch klantadviseur DHL Express Amersfoort

Klant: DHL
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 11 oktober 2019
Uren per week: 20
Salaris: Indicatie per maand
€ 1103 per maand € 12,83 per uur
Vacaturenummer: V-0032011

Dit ga je doen

Kun je geen klantcontactbaan vinden die aan jouw wensen voldoet? Niet getreurd, want de leukste klantadviseur functie heb je zojuist gevonden! Bij DHL Express kun je direct beginnen, krijg je een brutosalaris van 12,83 per uur en maken jouw gezellige collega’s het plaatje helemaal compleet. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan gauw verder en solliciteer vandaag nog!

Manpower is voor DHL Express op zoek naar een parttime of fulltime klantadviseur voor DHL Express in Amersfoort.

Let op: het betreft een tijdelijke vacature van 3 maanden met kans op verlenging.

Als klantadviseur bij DHL, de naam zegt het eigenlijk al, heb je intensief contact met de klanten van DHL. Afhankelijk van de afdeling waar je terechtkomt, beantwoord je vragen en zorg je voor een gepaste oplossing. Het doel is het verhogen van de klanttevredenheid met ieder vraagstuk. Hoe? Door een goede afhandeling en advies op maat! Bij deze functie is het handig wanneer je over goede sensitieve, communicatieve en analytische vaardigheden beschikt. Wanneer jij jezelf helemaal hierin terug kunt vinden, dan is dit zeker een functie voor jou!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van 12,83 euro per uur
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO van DHL
 • Tijdelijke baan van 3 maanden met kans op verlenging
 • Pensioenopbouw via Manpower na zes maanden
 • Kans op een vast contract (bij goed functioneren)
 • Parttime of fulltime baan vanaf 20 tot 40 uur per week
 • Gratis toegang tot E-learning platform Studytube via Manpower

Hier ga je werken

Wie kent DHL niet? De geelrode kleurencombinatie is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Als jij gaat werken bij DHL ga je aan de slag de wereldwijde marktleider op het gebied van internationaal expresvervoer. DHL werkt vanuit verschillende Business Units: DHL Express, Parcel, Freight, Supply Chain, Global Forwarding en Global Business Services. Het bedrijf verzorgt het lokale en wereldwijde expres- en pakketvervoer voor met name zakelijke klanten.

Naast dat je komt te werken bij een internationaal topbedrijf, kom je bij DHL terecht in een warm bad. De werksfeer is gezellig, aanstekelijk en jouw nieuwe collega’s maken jou uiteraard wegwijs in de werkzaamheden. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan jouw ontwikkeling, krijg je alle ruimte om aan jouw talent te werken en is deze baan de perfecte opstap naar een mooie carrière binnen DHL. En een mooie bijkomstigheid: een opdrachtgever als DHL staat natuurlijk uitstekend op jouw cv!

Werktijden
In deze functie werk jij tussen 8.00 en 17.30 uur.

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag ergens meer van weten? Neem dan contact op met Hermien Gaasbeek via hermien.gaasbeek@manpower.nl. of bel naar 06-51293134.

Dit neem je mee

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, in verband met klantcontact met Engels- en Nederlandssprekende klanten
 • Beschikbaarheid van minimaal 20 uur per week
 • Bij voorkeur ervaring met klantcontact, bijvoorbeeld als customer service medewerker, klantcontact medewerker of callcenter agent

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je bijvoorbeeld in (de buurt van) Amersfoort woont, bijvoorbeeld in Soest, Barneveld of Zeist.

Wil jij werken bij DHL? Je kunt per direct starten! Solliciteren doe je zo
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)