Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Administratief medewerker klachtenverwerking VGZ Eindhoven

Klant: VGZ
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 27 september 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2296 per maand € 13,27 per uur
Vacaturenummer: V-0031708

Dit ga je doen

Een ontevreden klant? Geen probleem, want: jij duikt dieper in het stof en achterhaalt waar het eventueel mis is gegaan. Zo handel je klachten en geschillen zo goed mogelijk af. Dit doe jij binnen een team waar een goede werksfeer heerst. En zit jij helemaal op je plek? Dan kan het zomaar zo zijn dat je een vast contract krijgt! Hoe mooi is dat?! Lees snel verder.

Uitzendbureau Manpower zoekt administratieve medewerkers voor de afdeling ‘Klachten en Geschillen’ voor VGZ in Eindhoven.

Op deze afdeling, de naam zegt het eigenlijk al, behandel je klachten, geschillen en bezwaarschriften. Snel schakelen van het ene systeem naar het andere om onder meer klachten te registreren. Nauwkeurig werken en duidelijk communiceren: it’s all part of the job. Je werkt ook samen met andere afdelingen. Natuurlijk check jij nog even dubbel of een afspraak ook daadwerkelijk is nagekomen. Je bevestigt gesprekken en besluiten schriftelijk en doet er alles aan om een klacht tijdig af te handelen volgens de afgesproken kwaliteitseisen.

Dit krijg je

 • Kans op een vast contract bij goed functioneren
 • Bruto startsalaris van 13,27 euro per uur
 • Pensioenopbouw via Manpower 
 • Moderne en inspirerende werkomgeving bij een nationaal bekende opdrachtgever
 • Vergoeding van reiskosten per kilometer of 100% vergoeding als je met het openbaar vervoer reist
 • Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur per week
 • Werklocatie is dicht bij het station

Hier ga je werken

VGZ is een bedrijf met een gezond initiatief! De coöperatie wil namelijk de gezondheidszorg betaalbaar houden voor iedereen. VGZ is een onderneming zonder winstoogmerk. In samenwerking met de klant wil VGZ de zorg slimmer organiseren. Dit vraagt niet alleen wat extra’s van het personeel, maar zorgt er tevens voor dat eigen initiatief ook daadwerkelijk beloond wordt.

Je komt terecht op een afdeling waar een gezellige en familiaire sfeer heerst. Het pand in Eindhoven, waar jij komt te werken, is modern, heeft een uitgebreide kantine en zelfs een tafeltennistafel. Kom je met het OV? Dan krijg jij deze kosten niet alleen volledig vergoed, maar ben je ook nog eens snel op je werkplek! De vestiging is namelijk op loopafstand van het station.

De arbeidsvoorwaarden bij VGZ zijn uitstekend: je hebt de mogelijkheid om thuis te werken en jezelf te blijven ontwikkelen. Klinkt dit jou allemaal zeker niet verkeerd in de oren? Lees dan snel verder!  

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag volgens reguliere kantoortijden. Afhankelijk van jouw beschikbaar zul je worden ingeroosterd.

Dit neem je mee

 • Tenminste een mbo niveau 4 diploma  
 • Minimaal één jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als administrateur, administratief medewerker of vergelijkbaar
 • Goede communicatieve vaardigheden  
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week

Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven, bijvoorbeeld in Tilburg, Helmond of Valkenswaard.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk