Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Client Administrator in Amstelveen (32-40 uur)

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 26 augustus 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-351717696

Dit ga je doen

Ben jij administratief sterk ingesteld? Ben jij daarnaast representatief én kan jij goed onder druk werken? Lees dan snel verder!

Voor een grote opdrachtgever in Amstelveen is Experis op zoek naar een administratieve topper. Het bedrijf is onderdeel van The Big Four. Voor deze functie zijn we op zoek naar een professional die ontzettend goed is in het plannen van diverse (fiscale) administratieve procedures. Jij bent een ster in het bewaken én nakomen van deadlines en wordt blij van het ondersteunen van consultants door het grote geheel overzichtelijk te houden. In deze functie ben jij het hét contact richting de klant, dus de juiste en correcte communicatie is hierin erg belangrijk.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit: 

 • Het onderhouden van contacten met cliënten en compliance officers;
 • Het plannen (telefoon/e-mail) en voorbereiden (verzorgen van de benodigde informatie) van de tax meetings en het verwerken van de informatie/toesturen van machtigingen/opvragen van kopie paspoort na de tax meeting;
 • Voorbereidende werkzaamheden t.b.v. het aangifteproces voor cliënten en verzorgen van mailcorrespondentie aan diverse werknemers over het verzorgen van de Nederlandse aangifte;
 • Verzamelen/opvragen van benodigde informatie voor de aanvraag van de 30% regeling;
 • Overleg met lokalen en US helpdesk om de continuïteit van de diverse programma's te waarborgen;
 • Invoer van cijfers voor de payroll administratie;
 • Overige administratieve ondersteuning.


 

Hier ga je werken

De People Service Praktijk van Meijburg & Co helpt werknemers van andere bedrijven, die vanuit hun eigen organisatie voor langere of korte tijd naar het buitenland worden gezonden. Expatriates krijgen te maken met een veranderende werkomgeving, nieuwe collega’s, een nieuwe woonplaats, een andere cultuur en een andere leefstijl. Ook geldt er veelal andere wetgeving, bijvoorbeeld andere fiscale regimes voor de belastbaarheid van inkomen. Ook kunnen de sociale verzekeringsstelsel in andere landen anders georganiseerd zijn. Er komt dus veel op hen af, en expatriates hebben dan veel vragen die snel en adequaat beantwoord moeten worden.

Het betreft hier een dynamische werkomgeving. De teamspirit van de People Services praktijk is ambitieus en ondernemend. Hierin staat het gezamenlijk belang voorop. Teamplayers die goed hun eigen prioriteiten kunnen stellen, zijn hier heel welkom.

Dit neem je mee

 • Je beschikt over een HBO opleiding (bijvoorbeeld; rechten, economie of hospitality);
 • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening (bijvoorbeeld binnen een bank of verzekeraar);
 • Je bent zelfstandig, integer en hebt een dienstverlenende instelling.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan