Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Traineeship bank- en verzekeringswezen regio Maastricht

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 11 juni 2019
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 1950,00 per maand € 12,50 per uur
Vacaturenummer: V-0027832

Over de functie

Ben jij in het bezit van een HBO of WO diploma en klaar om een carrière te beginnen in de financiële sector? Wil jij je nog verder blijven ontwikkelen en start jij straks als adviseur bij een bank of verzekeringsmaatschappij? Dan hebben wij het ideale traineeship voor jou.

Gedurende dit traineeship krijg jij de ruimte om het beste bij jezelf naar boven te halen. Je werkt namelijk samen met een persoonlijke coach en krijgt de ruimte om te kunnen proeven van meerdere aspecten in de sector.
 
Het verloop van het traineeship:
De opdrachtgever neemt de tijd voor jou en jouw ontwikkeling waardoor jij het traineeship succesvol zal doorlopen. Aan de start van het traineeship begin je met het verkrijgen van algemene en brede kennis van de sector. Vervolgens specificeer jij je in het aspect wat je het leukst vindt, zodat je jezelf kunt ontwikkelen naar de functie die het beste bij jou past.

Hoe ga je van start?
Je start de eerste vier weken met het behalen van je Wft-basiscertificaat. Dit is een wettelijk verplicht certificaat voor iedereen die functioneert als financieel adviseur met klantcontact. Met dit certificaat op zak ben je een echte meerwaarde op de arbeidsmarkt. 
Nadat je dit certificaat hebt behaald ga je echt aan de slag. Je bepaalt zelf tot welke functie je opgeleid wordt. Hoe je dit gaat doen? Juist, door gewoon aan de slag te gaan.

Wat ga je doen?
Je leert al werkend door bij een opdrachtgever in de praktijk aan de slag te gaan in een assisterende rol. Je ondersteunt collega’s en adviseert klanten over verzekeringen en financiën. Al werkend kom je er achter wat jou het meest aanspreekt. Zodra jij je gaat specialiseren in een richting, mag jij hier ook echt specifieke Wft-certificaten voor halen. Vaak zijn deze vereist voor de verschillende functies binnen de financiële sector. Hierdoor krijgt niet alleen jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook je CV een boost!

Hoe ga je dit doen?
Gedurende dit traineeship wordt de nadruk gelegd op jouw persoonlijke ontwikkeling. We willen ervoor zorgen dat jij je ontwikkelt in de richting die jou het beste ligt. Je krijgt daarom een persoonlijke coach toegewezen die jou helpt bij deze uitdaging. We willen natuurlijk dat jij uiteindelijk succesvol het traineeship afsluit en met plezier aan de slag gaat. Daarom wordt het werk niet beperkt tot een enkele opdracht maar mag je aan de slag gaan met meerdere opdrachten bij verschillende werkgevers.

Over het bedrijf

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij een organisatie waar een no-nonsense cultuur heerst. Je krijgt daarom ook gelijk een contract bij hen.
Jij wordt gedetacheerd naar financiële instanties en/of verzekeringsmaatschappijen waar jij interim te werk gaat. Het bedrijf heeft een flink klantenbestand met bedrijven waardoor jij terecht komt binnen een sector die jou het meeste aanspreekt.
Het aantal opdrachten waar je aan werkt is helemaal afhankelijk van je eigen ambitie. Je mag namelijk zelf bepalen aan hoeveel verschillende opdrachten je werkt. Wederom heb je een persoonlijke coach die jou hierbij helpt.
 
Wat bieden wij?
Dit traineeship heeft een looptijd van 18 maanden en jij wordt volledig opgeleid. Al werkend leer je en ontwikkel jij je een richting op die je aansluit bij je ambities. Je gaat aan de slag op interim basis bij een bedrijf op maximaal 1.5 uur afstand.

 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Een startsalaris van €1.950 per maand (Wees gerust; na het behalen van de benodigde Wft certificaat en 6 maanden dienstverband stijgt dit al naar €2.100)
 • Mogelijkheid om Wft certificaten te behalen
 • Reiskostenvergoeding van per €0.19 km of een NS-businesscard
 • Een fulltime functie voor 36 uur per week (parttime is ook mogelijk)
 • Je ontwikkeling krijgt een gigantische boost
 • Perspectief met salarisgroei

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor dit traineeship is het belangrijk dat jij voldoet aan de volgende punten: 

 • Jij beschikt over een HBO of WO-diploma of bent momenteel hard opweg om jouw diploma te behalen 
 • Jij hebt bij voorkeur al ervaring in de financiële sector opgedaan (mag ook een stage zijn geweest)
 • Jij hebt affiniteit met financiën of verzekeringen
 • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar 
 • Jij woont bij voorkeur in de omgeving van Maastricht, bijvoorbeeld in Kerkrade, Sittard of Roermond

De startdatum is in overleg. Dit wordt samen met jou afgestemd in een persoonlijk gesprek.
Er zijn verschillende momenten om te starten. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag wanneer jij zo snel mogelijk kan beginnen. Solliciteer nu online via de 'solliciteer direct' knop.

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of skype interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever in Nijmegen

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.

We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan