Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Traineeship bank- en verzekeringswezen regio Maastricht

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 29 augustus 2019
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0027832

Dit ga je doen

Ben jij in het bezit van een hbo of wo diploma en klaar om een carrière te beginnen in de financiële sector? Wil jij je nog verder blijven ontwikkelen en start jij straks als adviseur bij een bank of verzekeringsmaatschappij? Dan hebben wij het ideale traineeship voor jou.

Gedurende dit traineeship krijg jij de ruimte om het beste bij jezelf naar boven te halen. Je werkt namelijk samen met een persoonlijke coach en krijgt de ruimte om te kunnen proeven van meerdere aspecten in de sector.
 
Het verloop van het traineeship:
De opdrachtgever neemt de tijd voor jou en jouw ontwikkeling waardoor jij het traineeship succesvol zal doorlopen. Aan de start van het traineeship begin je met het verkrijgen van algemene en brede kennis van de sector. Vervolgens specificeer jij je in het aspect wat je het leukst vindt, zodat je jezelf kunt ontwikkelen naar de functie die het beste bij jou past.

Hoe ga je van start?
Je start de eerste vier weken met het behalen van je Wft-basiscertificaat. Dit is een wettelijk verplicht certificaat voor iedereen die functioneert als financieel adviseur met klantcontact. Met dit certificaat op zak ben je een echte meerwaarde op de arbeidsmarkt. 
Nadat je dit certificaat hebt behaald ga je echt aan de slag. Je bepaalt zelf tot welke functie je opgeleid wordt. Hoe je dit gaat doen? Juist, door gewoon aan de slag te gaan.

Al werkend bij een opdrachtgever leer je in de praktijk te werken in een assisterende rol. Je ondersteunt collega’s en adviseert klanten over verzekeringen en financiën. Al werkend kom je er achter wat jou het meest aanspreekt. Zodra jij je gaat specialiseren in een richting, mag jij hier ook echt specifieke Wft-certificaten voor halen. Vaak zijn deze vereist voor de verschillende functies binnen de financiële sector. Hierdoor krijgt niet alleen jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook je CV een boost!

Hoe ga je dit doen?
Gedurende dit traineeship wordt de nadruk gelegd op jouw persoonlijke ontwikkeling. We willen ervoor zorgen dat jij je ontwikkelt in de richting die jou het beste ligt. Je krijgt daarom een persoonlijke coach toegewezen die jou helpt bij deze uitdaging. We willen natuurlijk dat jij uiteindelijk succesvol het traineeship afsluit en met plezier aan de slag gaat. Daarom wordt het werk niet beperkt tot een enkele opdracht maar mag je aan de slag gaan met meerdere opdrachten bij verschillende werkgevers.

Hier ga je werken

Het traineeship die jij zal volgen is bij een grote opdrachtgever die een divers portfolio heeft aan klanten. Jij kunt gedetacheerd worden, wat betekent dat jij tijdens het traineeship diverse opdrachten kunt uitvoeren. Het is ook mogelijk om het volledige traject bij één opdrachtgever te doorlopen! Welke opdrachten dit precies zullen zijn, is afhankelijk van de richting die je op wilt. De opdrachtgever zal opdrachten zoeken die passen binnen een maximale reistijd van 1,5 uur.
 
In een persoonlijk gesprek willen wij jou graag meer vertellen over de opdrachtgever. Tijdens het gesprek kun jij al jouw prangende vragen stellen!
 
In deze functie werk je 36 uur per week van maandag tot vrijdag. Je kunt eventueel kiezen om parttime aan de slag te gaan voor 32 uur per week. Maar 24 uur per week is bij hoge uitzondering ook mogelijk!
 
Dit krijg je
Binnen 18 maanden krijg je de kans om werkend ervaring op te doen. Je gaat aan de slag op interim basis bij een bedrijf op maximaal 1.5 uur afstand.

 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Een startsalaris van €2.050 per maand (Wees gerust; na het behalen van de benodigde Wft certificaat en 6 maanden dienstverband stijgt dit al naar €2.150)
 • Mogelijkheid om Wft certificaten te behalen
 • Reiskostenvergoeding van per €0.19 km of een NS-businesscard
 • Na 1 jaar krijg je de kans om een leaseauto aan te vragen
 • Fulltime functie voor 36 uur per week (parttime is ook mogelijk)
 • Je ontwikkeling krijgt een gigantische boost
 • Perspectief met salarisgroei

Dit neem je mee

 • Minstens een hbo of wo- diploma of bent momenteel hard opweg om jouw diploma te behalen 
 • Bij voorkeur al ervaring in de financiële sector opgedaan (mag ook een stage zijn geweest)
 • Affiniteit met financiën of verzekeringen

Bij voorkeur woon je in Maastricht, bijvoorbeeld in Kerkrade, Sittard of Roermond.


Er zijn verschillende startmomenten! Volg gauw de onderstaande sollicitatieprocedure:
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst toevoegen van jouw motivatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of skype interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever in Nijmegen

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan