Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

DTP’er The Creative Hub Tilburg

Klant: Canon
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 18 april 2019
Uren per week: 24
Salaris: Indicatie per maand
€ 2000,00 - 2300,00 per maand € 19,23 - 22,12 per uur
Vacaturenummer: V-0027370

Over de functie

Bij The Creative Hub kun jij je creatieve uitspattingen loslaten. Je hebt een veelzijdige functie waarin jij verschillende DTP-opdrachten oppakt. Adobe applicaties zijn jou niet vreemd, door je stage- of werkervaring maar misschien zelfs wel door jou opleiding aan bijvoorbeeld het Grafisch Lyceum? Herken jij jezelf hierin en ben jij op zoek naar een nieuwe grafische baan? Lees snel verder!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een DTP’er voor The Creative Hub in Tilburg.
 
Wat doe jij binnen de studio?
Als DTP-er functioneer je binnen een team van andere creatieve collega’s en word je door de Project Coördinator dagelijks ingepland voor verschillende DTP-opdrachten. Je denkt creatief met de klant mee en duikt helemaal in de opdrachten die je voor die dag in je planning hebt staan.  Naast het creatief bezig zijn en het nauwkeurig aanpassen van designs, communiceer je wanneer nodig ook zelf met onze klanten bij Tilburg University. Jouw focus ligt daarbij op creativiteit, nauwkeurigheid en snelheid. Je hecht waarde aan kwaliteit en originaliteit en je weet het hoe en waarom van je werk overtuigend te beargumenteren.
 
Je werkt briefings, schetsen of designs van de vormgevers uit tot technisch kloppende opmaak die bij de drukker worden aangeleverd, of online wordt toegepast. De ene dag maak je creatieve uitingen met oog voor detail, de andere dag zoek je de grenzen van de huisstijl binnen Tilburg University op binnen een bestaand ontwerp.
 
Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop zijn programma’s die je vanbinnen en buiten kent en waar je dagelijks in de studio mee werkt. Af en toe maak je ook mooie dingen in MS Office of komt je kennis over web, mail, fotografie van pas bij uitwerkingen.
 
Samen met je collega’s maak je intensief onderdeel uit van de grootste creatieve community van Nederland, waar inspiratie en lerend vermogen voorop staan

Over het bedrijf

Werken bij The Creative Hub
The Creative Hub bestaat uit 25 creatieve studio's in Nederland. Met full service creatieve dienstverlening in huis bij A-merken. We ontwikkelen ideeën en concepten en brengen vanuit het hart van de organisaties het merk tot leven. Van branddesign tot contentcreatie, van digital tot 3D, van decoratief en digital printing tot 'old skool' drukwerk. Slim, no nonsense en hands on. Onderdeel van het wereldmerk Canon.
 
The Creative Hub beschikt bij Tilburg University in Tilburg over een in-huis creatieve studio, van waaruit de klant wordt bediend met diverse communicatiediensten, zowel online, offline als in de combinatie. Voor deze studio zoeken we een hands-on DTP-er die het leuk vindt om allerlei creatieve uitingen uit te werken en aan te passen. Voor klanten iets moois maken geeft jou energie.
 
Werktijden
In deze functie ga jij parttime voor 24 uur per week aan de slag. De werkdagen zijn maandag tot vrijdag tijdens kantooruren. Het is eventueel mogelijk om in overleg meer uur te gaan werken. Bij voorkeur werk jij op dinsdag, woensdag en vrijdag, maar in overleg worden je precieze werkdagen vastgesteld.

Functie eisen

Wat biedt The Creative Hub?
Een goed salaris en mooie arbeidsvoorwaarden. Salarisindeling vindt o.a. plaats op basis van relevante kennis, ervaring en op basis van een 24-urige werkweek.
 
Over welke capaciteiten beschik jij?

 • Je hebt een opleiding aan het Grafisch Lyceum afgerond of hebt een andere creatieve opleiding voltooid
 • Je bent bekend met de grafische wereld, en als je al aan bureauzijde hebt gewerkt, heb je een streepje voor
 • Het portfolio dat je hebt opgebouwd is je pronkstuk en daarmee laat je jouw technische en creatieve vaardigheden graag zien
 • Je hebt kennis van InDesign, Illustrator, Photoshop en Office
 • Je staat open voor innovatie en vernieuwing en vindt het leuk om jezelf continue te blijven ontwikkelen
 • Je bent gewend om in een multidisciplinair team te werken en je communiceert makkelijk over layout, techniek en vormgeving met je collega’s
 • Je bent iemand die zich bewust is van het belang van planning en afspraken en je hebt een goed gevoel voor hoeveel tijd een klus in beslag neemt
 • Je hebt een commerciële, resultaatgerichte instelling
 • Je bent gewend aan de hectiek van een bureauomgeving (en vindt dat ook leuk)
 • Collegialiteit en flexibiliteit zijn sleutelwoorden die bij je passen
 • Je voelt je comfortabel in rechtstreeks contact met opdrachtgevers en kan gemaakte keuzes in de opmaak toelichten
 • Je hecht waarde aan kwaliteit en originaliteit en je weet het hoe en waarom van je werk overtuigend te beargumenteren
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift
 • Jij woont bij voorkeur in of in de buurt van Tilburg, bijvoorbeeld in Eindhoven, Breda of Den Bosch
 
 
Is deze rol iets voor jou?
 
Als jij het in je hebt om creatief te denken en ook voor elke nieuwe opdracht vernieuwend kunt zijn, maar daarnaast ook kwaliteit na te streven en altijd overtuigd bent van je eigen werk; dan is dit jouw nieuwe baan!
 
Herken je jezelf hierin? Aarzel dan niet om te solliciteren

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk