Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Inloopochtend Zeelandia Zierikzee

Klant: Zeelandia
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 17 april 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2149 - 2294 per maand € 12,42 - 13,26 per uur
Vacaturenummer: V-0027283

Over de functie

Voor Zeelandia in Zierikzee is Manpower op zoek naar nieuw logistiek talent! Wil jij kennismaken met deze onderneming? Kom dan op zaterdag 20 april 2019 naar de vrijblijvende inloopochtend!
 
Wat kun je verwachten?
Tijdens deze inloopochtend krijg jij de kans om in de schijnwerpers te staan: jij maakt kennis met de logistiek manager van Zeelandia én een van onze Manpower collega’s. Met hen voer jij een klikgesprek en zij kunnen jou alles vertellen over de werkomgeving van Zeelandia. Ook krijg jij een rondleiding door het logistiek centrum van Zeelandia. 

Over het bedrijf

Een echt Nederlands familiebedrijf dat meer dan 100 jaar bakkerijingrediënten produceert: Zeelandia is een echte expert! Deze onderneming heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, distribueren en verkopen van hoogwaardige ingrediënten. Kennis van de sector, de continue investering in technologieën en grondstoffen én de hoge kwaliteit van de producten zorgen ervoor dat klanten al jarenlang op Zeelandia-producten kunnen bouwen.
 
Voor Zeelandia is uitzendbureau Manpower regelmatig op zoek naar nieuwe logistieke krachten, bijvoorbeeld voor de rol van magazijnmedewerker. Ook productiemedewerkers en operators kunnen bij Zeelandia aan de slag!
 
Zeelandia is een uitstekende werkgever die jou veel te bieden heeft. Niet alleen kom je in een team van ervaren en betrokken collega’s te werken, je krijgt ook ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je online trainingen volgen om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden!
 
Op onze klantpagina vind je meer informatie over Zeelandia!

Functie eisen

Waar en wanneer vindt de inloopochtend plaats?
Op zaterdag 20 april 2019 tussen 9.00 en 12.00 uur kun jij aansluiten! Het adres van Zeelandia is:
 
Straalweg 4
4301 RB Zierikzee
 
De locatie is niet bereikbaar met het openbaar vervoer, maar wel met de fiets, brommer of auto! Er is voldoende parkeergelegenheid om het pand heen.
 
Hoe schrijf je je in?
Om je in te schrijven voor de vrijblijvende inloopochtend klik je op de oranje ‘Solliciteer direct’ button.
 
Kom jij naar de Zeelandia inloopochtend? Wij maken graag kennis met jou!
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk