Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Afstuderen bij Manpower in Diemen

Klant: Manpower
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 12 april 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 350,00 per maand € 2,02 per uur
Vacaturenummer: V-0027274

Over de functie

Na al die jaren school, studie, stages, toetsen en projecten is het dan bijna zover: het einde van je studententijd nadert. Alleen die afstudeeropdracht nog. Nog éven door bikkelen. Maar waar ga jij je afstudeeropdracht uitvoeren? Een belangrijke keuze: je wil natuurlijk bij een bedrijf terechtkomen waar jij meer kunt leren, dat bij jou past en helemaal aansluit op jouw ambities. Een uitdagend onderzoek uitvoeren, waarbij jij al jouw talent en opgedane kennis toe kunt passen. En tot een oplossing komen waar de opdrachtgever écht iets aan heeft. Manpower heeft je nodig!
 
Uitzendbureau Manpower zoekt een afstudeerstagiaire op de afdeling CORE in Diemen.
 
Afstudeeronderzoek

De situatie: Manpower helpt allerlei mensen bij het vinden van de juiste baan. Dit willen wij zo goed mogelijk doen, zonder deze talenten te verliezen en tekort te doen. Het is belangrijk dat wij kandidaten goed kunnen bereiken. Wanneer dit niet het geval is, vragen wij ons af; hoe komt dat? Wat zou Manpower nog meer kunnen verbeteren? Hoe zorgen wij ervoor dat kandidaten vol enthousiasme op sollicitatiegesprek gaan?
Klinkt dit interessant voor jou en wil jij bijdragen aan een mooie optimalisatie van de werving binnen Manpower?
Binnen je afstudeeronderzoek doe jij zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Zo ben je de ene keer bezig met een interessante analyse en voer je de andere keer telefonische interviews uit.  Het is belangrijk dat je écht buiten de gebaande paden kunt denken. Gebruik je creativiteit! Uiteindelijk kom je tot een oplossing die Manpower nóg verder vooruitbrengt. Een mooi streven, niet?
 
Ruimte voor eigen invulling

Het is mogelijk om je afstudeeronderzoek te combineren met een meewerkend stage, waarin jij meewerkt binnen het bedrijf. In overleg kijken wij samen naar wat er van jou verwacht wordt en wat het beste aansluit op je ambities. Je krijgt de kans ervaring op te doen, veel te leren én een waardevolle bijdrage te leveren.

"Door de flexibele werktijden en het uitstekende salaris bij ING kan ik lekker vaak op vakantie."
Een medewerker Customer Loyalty Team bij ING bij

Over het bedrijf

Laten we wat meer over Manpower vertellen!

Natuurlijk wil je wel weten bij wat voor bedrijf je precies terechtkomt als je bij ons aan de slag gaat.
Manpower is een van oorsprong Amerikaans bedrijf met verschillende vestigingen door het hele land. Naast het hoofdkantoor in Diemen is het CORE (Center Of Recruiting Excellence) gevestigd. Dit is hét centrale wervingsorgaan van Manpower, gericht op werving en selectie van (potentiële) kandidaten. Het CORE is gemakkelijk te bereiken met het OV.

Op de werkvloer

Uitzendbureau Manpower doet er álles aan om het beste uit haar medewerkers te halen. Zo kun je online trainingen volgen en nemen collega’s graag de tijd om je dingen uit te leggen.

Regelmatig kom je met het team bij elkaar om te zien hoe we ervoor staan. Hierin wordt besproken wat er voor die dag op de planning staat en waar vooral op gelet moet worden. 

Over collega’s gesproken, je maakt straks deel uit van een vrolijk en gezellig team (met een liefde voor kaas!). De medewerkers op het CORE hebben verschillende achtergronden met ieder zijn of haar specialisme. Er wordt hard gewerkt, maar tussendoor is er ook ruimte voor humor (memes doen het altijd goed). Ook worden er regelmatig VrijMiBo’s georganiseerd. Lunchen kan in de kantine waar iedere keer een nieuw menu is, maar als de zon schijnt is het op het balkon ook zéker niet verkeerd! Moet je even je energie kwijt? Daag je collega uit voor een competitief spelletje dart of tafelvoetbal.

Uiteindelijk zorg je ervoor dat je een goede aanvulling bent op het CORE en jij met je onderzoek een mooie bijdrage kunt leveren.
 
Wat jij nog meer kunt verwachten:

 • Stagevergoeding (in overleg te bepalen)
 • Veel ruimte voor eigen invulling
 • Een uitdagend afstudeeronderzoek
 • Flexibele werktijden
 • Mogelijkheid voor het volgen van online trainingen
 • Een laptop van de zaak
 • Makkelijk te bereiken werklocatie
 • Goede werksfeer

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • Je zit in de afstudeerfase van een opleiding op minimaal HBO niveau, in de richting van HR of Commerciële Economie
 • Je weet van aanpakken en doet er alles aan om tot een mooie afstudeerconclusie te komen
 • Je woont bij voorkeur in (de regio) Diemen, Hoofddorp, Amsterdam of Almere
 
Klinkt dit als dé afstudeerstage waar je naar op zoek was? Reageer dan snel en wie weet kunnen we binnenkort al met jou kennismaken!

Startdatum
Goed nieuws! Je kunt in overleg zo snel mogelijk starten met je afstudeeronderzoek op het CORE van Manpower in Diemen. Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen via de "solliciteer direct" button!

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
 • Kennismaking door middel van een telefonisch interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij Manpower
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)