Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Traineeship finance regio Utrecht

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 13 juni 2019
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 1950,00 per maand € 12,50 per uur
Vacaturenummer: V-0027195

Dit ga je doen

Heb jij altijd al een grote affiniteit gehad met cijfers of heb jij interesse in werken in de financiële dienstverlening of in het verzekeringswezen? Ambieer jij een carrière in deze sector, maar weet jij niet waar te beginnen? Aan de slag als hypotheek adviseur, debiteurenbeheerder of verdiep jij je liever in riskmanagement? Wees gerust, Manpower helpt jou op weg!

Onze opdrachtgever begrijpt jou en helpt jou graag op weg met dit traineeship in de financiële- of verzekeringswereld. Beginnen bij de basis, specialiseren en uiteindelijk de functie bemachtigen die jij wilt uitvoeren en waar jij gewoon het beste in bent! Lees snel verder, wij vertellen je graag meer!

Hoe ziet dit traineeship er dan uit?
Dit traineeship duurt 18 maanden en jouw ontwikkeling staat continu centraal. Met de juiste motivatie en begeleiding heb jij alle tools om het beste in jezelf naar boven te halen. Jij krijgt een persoonlijke coach die jou zal begeleiden om je doelen te behalen.

Wanneer jij aan de slag gaat als young professional banking begin jij aan het opleidingstraject waar jij theorie en de praktijk gaat combineren. Allereerst begin jij met het behalen van je Wft-basiscertificaat behalen, deze behaal jij binnen ongeveer 4 weken. Dit certificaat is vanaf 1 januari 2017 verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact vervult. Er is een grote vraag naar medewerkers die in het bezit zijn van een Wft-certificaat, dus als jij deze hebt behaald heb je al een streepje voor!

Na het behalen van je Wft-basiscertificaat, gaat het echte werk beginnen. Jij bepaalt zelf welke rol jij wil gaan vervullen, wij zorgen ervoor dat jij hier zo goed mogelijk in opgeleid wordt. Dit ga jij doen door middel van werken en leren bij een opdrachtgever. Jij krijgt een ondersteunende en adviserende rol waarbij je te maken krijgt met diensten als verzekeren, financieren, betalen en sparen. Het is wel belangrijk om te beseffen dat jij op den duur meerdere Wft-certificaten dient te behalen. Welke certificaten dit precies zijn, is afhankelijk van de richting die jij op wilt.

Middels coaching kan jij bepalen welke kant in de financiële sector jij op wilt. Weet jij nog niet welke kant je op wilt? Jij kunt verschillende opdrachten uitvoeren om erachter te komen waar jij goed in bent.
 

Hier ga je werken

Bij welk bedrijf krijg jij deze kans?
Jij volgt het traineeship bij onze opdrachtgever, waar jij direct op contract gaat. Tijdens het traineeship word jij gedetacheerd naar verzekeringsmaatschappijen of financiële opdrachtgevers voor een interim opdracht. De opdrachtgever heeft een breed portfolio aan klanten waar jij gedetacheerd kunt worden. Jij kunt tijdens het traineeship verschillende opdrachten uitvoeren, dit is afhankelijk van jouw ambities maar jij kunt er ook voor kiezen om het volledige traject bij één opdrachtgever te doorlopen. Het bedrijf streeft ernaar om binnen een maximale reistijd van 1,5 uur een opdracht voor jou te vinden. Meer informatie over de opdrachtgever en de mogelijke klanten geven wij jou graag in een persoonlijk gesprek.
 
Jij gaat 36 uur per week aan de slag en zal werken van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. In overleg is het mogelijk om 32 uur per week te werken.
 
Wat krijg jij terug voor het volgen van dit traineeship?
Gedurende 18 maanden opgeleid worden om te starten als young professional in opleiding en vervolgens als interim professional aan de slag te gaan!

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Bruto start salaris van 1.950 euro per maand, maar na het behalen van de benodigde Wft certificaten én 6 maanden gewerkt te hebben ontvang jij 2.100 euro bruto
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km óf NS-businesscard
 • Fulltime functie van 36 uur per week ( 32 uur per week is bespreekbaar)
 • Focus op jouw ontwikkeling
 
Wanneer jij verschillende trainingen voltooid hebt en jezelf blijft ontwikkelen is het mogelijk snel stappen te maken in het salaris!

Dit neem je mee

Wanneer kom jij in aanmerking voor dit traineeship?

 • Jij beschikt over een HBO of WO-diploma of bent bezig met het afronden van je diploma
 • Jij hebt bij voorkeur stage- of werkervaring opgedaan in de financiële sector of bij een verzekeringsmaatschappij
 • Jij beschikt over een grote drive om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Jij hebt affiniteit met financiën
 • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Jij woont bij voorkeur in of in de buurt van Utrecht, bijvoorbeeld in Hilversum, Amsterdam of Amersfoort
 
Er zijn verschillende momenten om te starten. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag wanneer jij zo snel mogelijk kan beginnen.
 Solliciteer nu online via de 'solliciteer direct' knop.
 
De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of skype interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever in Nijmegen
   
Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)