Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

IT Consultant

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 08 maart 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-302451317

Over de functie

Wanneer je s’ochtends binnenkomt en een praatje hebt gemaakt bij de koffieautomaat begint je werkdag met het doornemen van je mails, omdat er geen bijzonderheden zijn begin je met het werk aan de bovenste taak op jouw naam op het planboard (TFS). Het opstellen van een functioneel ontwerp in Enterprise Architect voor een wijziging die de klant wenst. Je hebt die ochtend veel contact met de betrokken applicatiebeheerder, je besluit om een afspraak op locatie in te plannen om het functioneel ontwerp nog éénmaal door te nemen voordat de ontwikkeling start. Om 10 uur is het tijd voor de daily scrum, je ligt toe wat je hebt gedaan en waar je nu mee aan de slag gaat. Je kun tijdens de daily gelijk nog een paar vragen beantwoorden die een collega had over een ticket waar jij de verantwoordelijke consultant bent. Hierna ga je aan de slag met het testen een applicatie die zojuist is opgeleverd door de development afdeling, je vindt nog een paar probleempjes en maakt rework taken aan voor de betrokken developer.
Vervolgens is het tijd om te lunchen en ga je een rondje lopen in het dorp met een groepje collega’s. Na de lunch belt de klant voor support bij een productieverstoring, gelukkig is het een klein probleem en is het snel opgelost. Hierna ga je beginnen aan het ontwikkelen van de database en stored procedures van een ticket waar het functioneel ontwerp van is goedgekeurd en is opgenomen in deze sprint. Zodra je klaar bent geef je een seintje aan de geplande developer dat hij met zijn werkzaamheden kan beginnen. Vervolgens test en lever je nog even de applicatie van vanochtend uit naar de acceptatie omgeving van de klant. Omdat je nog wat tijd over hebt besluit je alvast wat voorbereiding te doen voor de volgende sprint planning, zodat iedereen zich alvast kan inlezen in de betreffende ticket. Aangezien het vrijdagmiddag is doe je nog een drankje met wat snackjes met je collega’s bij de bar voordat je naar huis gaat en van het weekend gaat genieten.

Over het bedrijf

Onze klant is “The independent Solution Provider for Smart Digital Transformation” en houdt zich bezig met het ontwikkelen/leveren van software, consultancy en training op het gebied van quality management, Product lifecycle management, supply chain management, smart manufacturing/industry 4.0 en Manufacturing Execution Systems (MES/MOM). Onze klant is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van maatwerk MES/MOM software voor de vleesindustrie.
 

Functie eisen

• Een enthousiaste aanpakker
• Afgeronde HBO opleiding
• Kennis van bedrijfsprocessen (UML, BPMN, Archimate)
• Ervaring met programmeren van MS SQL server
• Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pre

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan