Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Commercieel Medewerker Binnendienst Eindhoven

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 05 mei 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-293387199

Over de functie

Experis Nederland is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor een internationale organisatie. Als Proposal & Contract Coördinator (officiele functietitel) ben je commercieel en administratief sterk. Je benadert bestaande klanten met commerciële mogelijkheden maar bovenal ben je verantwoordelijk voor het hele orderproces van A tot Z. 

Waar zullen je taken uit bestaan? 
Je bent verantwoordelijk voor je eigen, warme klantennetwerk. Doordat jij ze goed kent, weet je precies wat hun behoeften zijn. Je informeert je klanten over de uitgebreide mogelijkheden die dit bedrijf ze kan bieden. Als de order eenmaal binnen is, hou je je klanten op de hoogte van de status, en zorg je dat ze op en top geinformeerd blijven gedurende het hele proces. Uiteindelijk is je doel om de klant over te krijgen naar het professionele glasvezelnetwerk van onze opdrachtgever. Je beheert onder meer de proces flow van uitstaande orders en de ondertekende voorstellen voor zakelijke klanten. Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige registratie hiervan. Je zorgt voor een goede interne informatie overdracht betreffende de levering en implementatie van klantorders richting de projectmanagers en de backoffice. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een van de meeste toonaangevende werkgevers in de regio Eindhoven. Met bijna 8000 medewerkers zijn ze ambitieus en maatschappelijk betrokken. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen te benutten. 

Functie eisen

  • HBO niveau, bijvoorbeeld afgestudeerd in commerciële economie of in een soortgelijke commerciële functie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een ondersteunende sales functie bij voorkeur binnen de ICT of Telecom;
  • Ervaring met systemen SalesForce en BOP is een pre;
  • Je bent klantgericht, commercieel, proactief en flexibel ingesteld;
  • Je bent communicatief sterk, coördineert graag en je realiseert samen met je collega’s de gestelde doelen;
  • Je hebt ervaring met de volgende software: Word, Excel, MS Office;
  • Je bent cijfermatig sterk, werkt gestructureerd en nauwkeurig;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal zeer goed en je beschikt over uitstekende tekstuele vaardigheden.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk