Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Projectleider Building Automation ENGIE Eindhoven

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 31 januari 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-291600107

Over de functie

Het is jouw taak om alles voor grote verbouwingen te coördineren. Dit houdt in dat het plan, de uitvoering, en de kwaliteit van de projecten onder jouw verantwoording vallen. Je schakelt met alle betrokken partijen en houdt je team  goed op de hoogte. Momenteel werkt ENGIE aan grote verbouwingen van de cleanrooms bij haar eindklant. Deze krijgen een  nieuwe inrichting. Tevens werk je als projectleider aan diverse projecten KSW (Kleinschalig Werk), dit betreft ah-hoc projecten van kleine verbouwingen met korte doorlooptijd. Je bent in deze projecten verantwoordelijk voor het aanleveren van de bouw volgens de specificaties en opleverdocumenten.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit: 

  • Opstellen van budgetraming voor engineeringstrajecten/materialen/ uitvoeren/ inbedrijfstelling.
  • Aansturen projectteam.
  • Planning opstellen/ bewaken en sturen
  • Financieel bewaken OHW
  • Voorbereiden input prijsaanvragen bij leveranciers.
  • Beoordelen aanbiedingen.
  • Overleg en coördinatie opdrachtgever (hightech industrie), architect, constructeur, leveranciers, e.d.; Volgens de specificaties en opleveringsdocumenten van de klant.

Over het bedrijf

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

Samen met de klanten en partners van ENGIE zijn ze in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen zij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Je werkt op een project van ENGIE bij een internationale marktleider in de hightechmarkt. Het betreft een lang doorlopend project waarop je gaat werken.

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk en denkniveau met een technische achtergrond.
  • Ervaring met projectleiding building automation)
  • Kennis van E/I/A Ontwerp, planning, coördinatie, rapporteren, klantoverleg, financieel, opleverdocumenten en overdracht.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk