Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Wassorteerder regio Elsloo

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 06 december 2019
Uren per week: 20
Salaris: Indicatie per maand
€ 902 - 929 per maand € 10,49 - 10,80 per uur
Vacaturenummer: V-0001194
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Onregelmatigheidstoeslag

Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever in Stein zoekt uitzendbureau Manpower medewerkers die was gaan sorteren in de wasserij. Wil jij een baan kunnen kiezen tussen een parttime of fulltime functie? Wij zoeken aanpakkers met een goede dosis spierkracht die kans willen maken op een vast contract! In deze baan kun je ook rekenen op een goed salaris plus onregelmatigheidstoeslagen en bouw je pensioen op. Interesse? Lees dan snel verder! 

Bij onze opdrachtgever komt voornamelijk was binnen van zorginstellingen, ziekenhuizen en de horeca. Jij gaat werken op de afdeling waar deze was gesorteerd wordt. Dit doe je samen in een team van enthousiaste collega's. Je kunt kiezen of je parttime of fulltime werkt. Wij verwachten dat je minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent en je kunt maximaal 36 uur per week werken.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen €10,49 en €10,80 per uur (vanaf 22 jaar en ouder)
 • Functie voor langere tijd, met kans op vast contract na 1 jaar uitzenden 
 • Na een half jaar pensioenopbouw via Manpower
 • Reiskostenvergoeding van 14 cent per kilometer (vanaf 5 kilometer, maximaal 8,40 euro netto per dag) 
 • Toeslag  voor werken tussen 19.00 en 20.00 uur 22,5%, na 20.00 uur en op zaterdag 45%
 • Goede werksfeer op de afdeling  
 • Voldoende parkeergelegenheid bij het moderne gebouw

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar actief is. In deze 60 jaar is het aldoor blijven groeien, waardoor er nu verdeeld over de drie productiebedrijven in Stein en Hoensbroek ruim 350 medewerkers werken. Kernwaarden bij het werk zijn: leverbetrouwbaarheid, service en efficiëntie.

Op dit moment kunnen we jou de naam van onze opdrachtgever nog niet vertellen. Later in jouw sollicitatie delen we graag meer informatie met jou!

Hoe zorgt het bedrijf voor een fijne werksfeer?
Wanneer je start met werken, ontvang je een on-the-job-training. Deze bereid je helemaal voor op je werk. Daarnaast wordt je ook gecrosstraind, waardoor je ook andere werkzaamheden kunt leren. Hierdoor wordt je breed inzetbaar! Je hebt regelmatig evaluatiegesprekken met je leidinggevende om jouw loopbaanpad te bespreken. Ook kun je kosteloos een BBL-opleiding Logistiek medewerker op niveau 2 volgen!

Ook heeft onze opdrachtgever aandacht voor het sociale karakter van de baan. De sfeer op de werkvloer is prima en er worden regelmatig uitjes georganiseerd. Ook is het twee keer per week vers fruit beschikbaar in de kantine!

Werktijden
Je werkt in deze functie van maandag tot en met vrijdag in verschoven diensten. Deze duren van 6.00 uur tot 12.30 uur en van 12.30 uur tot 22.00 uur. Af en toe wordt er op zaterdagochtend gewerkt. 

In deze baan kun jij ervoor kiezen om parttime of fulltime te werken, afhankelijk van jouw voorkeur! Hieronder lichten wij de mogelijkheden graag aan je toe:

 • Fulltime: Je gaat werken voor maximaal 36 uur per week.
 • Parttime: Als je ervoor kiest parttime te gaan werken, vragen wij een minimale beschikbaarheid van drie diensten per week. Hierin kun jij zelf jouw voorkeur bepalen en werk je dus een ochtenddienst of avonddienst. De ochtenddienst is van 6.00 - 12.30 uur en de avonddienst is van 12.30 - 22.00 uur.

Dit is Manpower
Als jij solliciteert op deze functie geven wij jou binnen 1 werkdag reactie. Zo weet je snel waar je precies aan toe bent en of je in aanmerking komt. Wanneer je langer dan 26 gewerkte weken bij ons hebt, begin je ook methet opbouwen van pensioen. Dat is mooi meegenomen voor later! Je hoeft in ieder geval niet stil te zitten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij geven je namelijk gratis en onbeperkt toegang tot ons E-learning platfom Studytube. Hier kun je meer dan 200 online trainingen volgen om zo jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Dit neem je mee

 • Bij voorkeur ervaring in een functie waarbij je de hele dag staand bezig bent, bijvoorbeeld als productiemedewerker, logistiek medewerker, assemblagemedewerker, schoonmaker, vakkenvuller, magazijnmedewerker, orderpicker of een andere soortgelijke functie 
 • In staat om fysiek zwaar werk te verrichten
 • Minimaal drie diensten per week beschikbaar (er zijn mogelijkheden tot 36 uur per week), super flexibel te combineren dus! 
 • Om kunnen gaan met het werken met gestelde doelen
 • Bij voorkeur eigen vervoer om naar de werklocatie te komen

Ook woon jij bij voorkeur in Midden of Zuid Limburg of net over de grens met België, bijvoorbeeld in Heerlen, Maastricht, Maasmechelen of Roermond.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk telefoongesprek
 • Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past
 • Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgever

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)