Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Partner Manager

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 06 november 2018
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-255577942

Over de functie

Als partner manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een resellermodel voor Worldline Online Payment Acceptance. Dit zijn de PSP oplossingen van Worldline. Hierbij komt zowel knowhow over partnerships als ook de integratie vanuit IT om de hoek kijken. De samenwerkingsverbanden die jij proactief gaat opzetten zullen niet enkel leiden tot een verdere profilering van Worldline, marktleider in payments, maar ook tot een substantieel deel van de omzet van Worldline Online Payment Acceptance. Dit voortkomende uit verkopen daarvan door jouw resellers, danwel uit leads richting Worldline. Een en ander afhankelijk van de invulling van de samenwerkingen met respectieve partijen, zoals eCommerce platforms, webshops / webshopbouwers en integrators.

Taken & verantwoordelijkheden
Als partner manager ben je in deze rol verantwoordelijk voor het neerzetten van een resellermodel voor Worldline Online Payment Acceptance. Worldline is op terminal en acquiring gebied al ruim bekend met het resellermodel. Voor deze productlijn is dit nieuw en zoeken wij dus iemand die van aanpakken weet en ons helpt dit model snel en goed in de martk te zetten. Dit doe je in eerste instantie zelf maar natuurlijk heeft Worldline op vele fronten hulp te bieden om samen met jou deze uitdaging om te zetten in een succes. Zowel op het gebied van ons uitgebreide en bekende productportfolio, marketing, campagnes, een uitgebreid netwerk in de Nederlandse betaalmarkt en een goede onderlinge samenwerking met ons eigen salesteam. Eentje die gerekend mag worden tot de grootste in Nederland voor wat betreft payments. Zoals je ziet zijn de ingredienten aanwezig voor succes maar leunen we natuurlijk voor het grootste gedeeltje op jou als selfstarter. Je maakt deel uit van het Nederlandse team Indirect Sales van Worldline Merchant Services en daarmee van het totale Sales & marketingteam NL. Je rapporteert direct aan het head of indirect sales NL.
 
Taken:

 • Het maken van een actieplan om te komen tot een succesvolle implementatie van het resellen van Worldline Online Payment Acceptance
 • In samenspraak met het go-to-market team de producten gereed maken voor doorverkoop door partners
 • Het vinden & in contact treden met de diverse partners die op dit gebied mogelijk zijn
 • Zorgen voor getekende samenwerkingscontracten met deze partners en het managen van deze partnerships
 • Het continu analyseren van de markt, mogelijkheden en komen tot de beste keuzes om vooruit te komen.
 • Interne afstemming met indirect & direct sales collega’s, marketing & campagnemanagers om te komen tot een optimale samenwerking die leidt tot het maximale resultaat voor Worldline
 • Administratief beheer van de acties in de daarvoor noodzakelijke programma’s

Over het bedrijf

Worldline [Euronext: WLN] is Europees marktleider en een mondiale speler in de markt voor zakelijke transacties en betalingsverkeer. Met het aanbieden van nieuwe generatie-services stelt zij klanten in staat de eindconsument te ondersteunen met effectieve en innovatieve oplossingen. Als toonaangevende speler in de B2B2C-industrie en met ruim 40 jaar ervaring levert Worldline een belangrijke bijdrage aan het succes van bedrijven en organisaties in een zich voortdurende evoluerende markt. Worldline onderscheidt zich door een uniek en flexibel business-model dat is gebaseerd op een wereldwijd en groeiend portfolio en voorziet in end-to-end ondersteuning. De activiteiten van Worldline berusten op drie belangrijke pijlers: Merchant Services & Terminals, Mobility & e-Transactional Services, Financial Processing Services & Software Licensing. Het bedrijf realiseerde een omzet 1,6 miljard euro in 2017 en heeft wereldwijd meer dan 9.400 mensen in dienst.
Voor meer informatie: www.worldline.com.
 

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding
 • Ervaring als partner manager/ channel sales, het opzetten en onderhouden van 3rd party relaties
 • Bewezen kennis en ervaring in de online wereld, denk bijvoorbeeld aan eCommerce platforms
 • Bij voorkeur niet alleen ervaring met business integratie, maar ook IT integratie
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring als partner manager, bij voorkeur in de online wereld
 • Brede kennis van zaken, van meedenken over nieuwe (betaal)producten tot implementatie
 • Proactief, zelfstarter: analyse en advies met/bij partners en snel kunnen schakelen
 • Sales driven: al jouw acties moet het doel hebben het uiteindelijke beoogde resultaat te behalen
 • Vloeiend Nederlands en Engels, mondeling & schriftelijk
 • Goede kennis van Office en andere relevante software
 • Teamplayer die ook autonoom van aanpakken weet
 • Resultaat gericht en aanpak van planmatig werken
 • Ervaring in betalingsverkeer is een vereiste

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk